NIEUWSFocal

Focal Kanta voor het eerst te zien op Audio Show iEar'

We lieten vorige week de eerste afbeeldingen zien van de jongste luidsprekerserie van Focal: de Focal Kanta. Het eerste model in de lijn is de Kanta 2, die je volgende maand op de Audio Show iEar' voor het eerst in actie kunt zien.

Ook dit jaar zijn er op de Audio Show in het Willem II-stadion weer de nodige primeurs, waaronder het draadloze Dali Callisto-systeem. Focal-importeur Smart Audio grijpt het evenement aan voor twee verschillende introducties: naast de Kanta kun je er ook kennismaken met de Focal Clear, een nieuwe hoofdtelefoon van het Franse audiomerk. Bovendien brengt Smart Audio ook de Focal Sib Evo met Dolby Atmos mee.

Focal Kanta

In de Kanta-modellen vinden we alle moderne luidsprekertechnieken gehuld in een jasje wat helemaal aansluit op de vormgeving, materiaal- en kleurgebruik anno 2017. De exclusieve Beryllium tweetertechniek is niet langer uitsluitend voorbehouden tot de Sopra en Utopia modellen, maar is nu ook beschikbaar in de Focal Kanta. Daarnaast hebben de Flax woofer drivers uit de Aria-series een upgrade gekregen, zodat deze samen met de Berylliumtweeter tot interessante prestaties komen in deze prijsklasse. 

Focal Clear

Tegelijkertijd met de Focal Kanta introduceert Focal een nieuwe koptelefoon, de Focal Clear. Een upgrade vanaf de Elear en een betaalbare afstammeling van de Utopia hoofdtelefoon. Een heerlijk comfortabel zittend model, door de speciaal geperforeerde oorkussens zorgt er samen met de speciale speakerunit plaatsing voor een prachtige diepe en heldere weergave. In een speciale ruimte, Skybox 2 op de tweede verdieping, is de gehele hoofdtelefoon collectie van Focal te beluisteren.

Smart Audio zal behalve Focal ook de nodige producten van het Noorse Electrocompaniet en het Duitse Inakustik meebrengen, dus er valt genoeg te zien en beluisteren.

Audio Show iEar’ 2017

Zaterdag 11 & zondag 12 november 2017
Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Willem II stadion Tilburg
Gratis entree, parkeergelegenheid én pendelvervoer tussen Tilburg CS en het stadion

Kans maken op mooie audioprijzen twv. 5.000 euro? Kijk op onze iEar' Prijsvraagpagina!

MERK

EDITORS' CHOICE