NIEUWSDALI

Nederlandse introductie Dali Callisto op Audio Show iEar'

Rob Nijman | 19 september 2017 | Fotografie Fabrikant | DALI

Berlijn had de wereldprimeur van Dali Callisto, het nieuwe draadloze systeem van de Deense luidsprekerbouwer. Voor de Benelux gaat die eer naar Tilburg, want op Audio Show iEar' zal het merk er volop mee demonstreren.

De Callisto-productlijn bestaat uit een set monitorluidsprekers, een set vloerstaanders en een Sound Hub die de luidsprekers draadloos van muzieksignaal zal voorzien. Volgens Dali hoeft de gebruiker niet meer te rommelen met kabels en kan hij zich beperken tot puur genieten van zijn muziek.

Freek van Ham van iEar': "Enerzijds biedt Dali hiermee een oplossingen voor de snel groeiende vraag naar draadloze luidsprekers. Anderzijds kunnen de Dali Callisto luidsprekers worden uitgerust met het BluOS streaming audio systeem, zodat er direct gebruik gemaakt kan worden van streaming audio diensten zoals Spotify en Tidal. Maar ook kunnen de Callisto speakers op deze manier deel gaan uitmaken van een groter multiroom systeem wat dan ook gecombineerd kan worden met de BluOS producten van NAD en Bluesound."

De Dali Callisto en het BluOS-systeem zullen doorlopend gedemonstreerd worden in Zaal Zuid op de 1e etage van de show in het Willem II-stadion

MERK

EDITORS' CHOICE