NIEUWS

Minfort Audio TT8 houten draaitafelsysteem met speakers

Rob Nijman | 16 juni 2017 | Fotografie Fabrikant

Het blijft hip: draaitafels van hout. Denk aan de Tri-Art Sprout of de Audiowood Barky. Het jonge merk Minfort Audio wil er graag aan meedoen, en lanceert volgende maand een Kickstarterproject voor de TT8, zo weet The Audiophile Man te melden.

De TT8 is meer dan een platenspeler alleen. De houten draaitafel komt namelijk met twee houten speakers én een subwoofer. Daarnaast is vinyl niet de enige muziekbron voor dit setje: via wifi en Bluetooth 4.0 is tevens in streaming voorzien. Bedrade opties zijn er optisch, coaxiaal en RCA.

De desktopspeakertjes van de TT8 zijn voorzien van een 1-inch silk dome tweeter en een 4-inch woofer met conussen vervaardigd uit een combinatie van papier en wol, terwijl de subwoofer een 5.25-inch unit in huis heeft. 

Kijk ook eens op onze Vinyl Special

Minfort Audio

Minfort Audio is in 2013 opgericht in Corpus Christi, Texas, door een gemixte groep van professionals, waaronder timmermannen, ontwerpers en audio engineers. Het plan is om in juli een crowdfundcampagne te starten voor de TT8. Tot die tijd kun je op deze website terecht voor meer informatie. Op de website van Minfort Audio vind je een mooi overzicht van eerdere projecten, waaronder diverse Bluetoothspeakers zoals de fraaie Minfort Audio Min7 (foto onder). 


EDITORS' CHOICE