NIEUWSiEar Tilburg

Bowers & Wilkins en Dynaudio op Audio Show iEar’

Ook Dynaudio en Bowers & Wilkins zijn aanwezig op de iEar’ show van 2016. B&W zal het hele productportfolio presenteren, bij Dynaudio zal de focus liggen op de vernieuwde Contour serie.

Bowers & Wilkins

De producten van Bowers & Wilkins nemen dit jaar maar liefst vier (!) ruimtes in beslag, waaronder drie luisterruimtes. Eén daarvan is uiteraard voorbestemd voor de 800 D3, die dit jaar werd uitgebracht ter ere van het 50-jarig bestaan. Daarnaast presenteren ze de nieuwe Rotel 14-series en de volledig vernieuwde hoofdtelefoonlijn met de P3 series 2, P7 Wireless en de nieuwe P9. Je vindt Bowers & Wilkins in Zaal Zuid 2 (Z2) op de eerste verdieping en in Skybox 15 en 16 op de tweede verdieping.

De vierde ruimte van de Britten is de parkeerplaats voor de hoofdingang van het stadion – hier zullen verschillende Volvo’s worden gedemonstreerd met een Bowers & Wilkins geluidssysteem.

Dynaudio

Ook dit jaar is Dynaudio weer aanwezig op de show. Dit keer nemen ze de vernieuwde Contour serie mee, waarin de speakers voorzien zijn van ESOTAR2 tweeters en een nieuw design in zes verschillende afwerkingen. Uiteraard zijn ook de Excite, Xeo, Emit en Focus XD aanwezig. Aansturing wordt verzorgd door T+A. Je vindt Dynaudio in Zaal Zuid 3 (Z3) op de eerste verdieping.

Beide merken zijn genomineerd voor iEar’s eigen Tricolores Audio Awards. Bekijk hier de andere nominaties >>

MERK

EDITORS' CHOICE