NIEUWSiEar Tilburg

Audio Show iEar’ 2016 groter dan ooit

Redactie Hifi.nl | 29 oktober 2016 | Fotografie Fabrikant
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 21 augustus 2016

Hou zaterdag 5 en zondag 6 november vast vrij in je agenda, want dan kun je afreizen naar Tilburg voor de Audio Show iEar’ 2016. Met meer dan 50 merken en 30 luisterruimtes!

De show biedt ook dit jaar weer enorm veel demonstraties van de topproducten op de audiomarkt: van betaalbare instapapparatuur tot de meest exclusieve luidsprekers en versterkers. Daarvoor heeft iEar’ een flink aantal merken en importeurs uitgenodigd, waaronder AND Benelux (o.a. DALI en Bluesound), Audiac (o.a. Sonus Faber en McIntosh), Yamaha, GP Acoustics (o.a. KEF en Hegel), Sonos en Dynaudio. De volledige lijst (tot nu toe) vind je op pagina 2 van dit artikel.

Je kunt vrij inlopen tussen 10.00 en 18.00 op zowel de zaterdag als zondag. Dus als échte muziek-, film- of audioliefhebber mag je dit eigenlijk niet missen.Vanwege het ambitieuze idee om de show nog uitgebreider te maken is er dit jaar voor gekozen om de show te organiseren in het Tilburgse Koning Willem II stadion. Daar is voldoende ruimte voor alle wensen van de organisatie én het is via de A58 eenvoudig te bereiken. Parkeren kan voor de deur. Ook met bus of trein komen is geen probleem: er rijden gratis pendelbussen tussen station Tilburg CS en het stadion.

Voorpret: lees hier het verslag van de Audio Show iEar’ van 2015 >>


EDITORS' CHOICE