NIEUWSiEar Tilburg

iEar’ beurscatalogus en Tricolores Audio Awards

Nog slechts drie en een halve week en dan is het zover: de iEar’ Audio Show 2016. En dus begint het nieuws binnen te stromen!

Beurscatalogus

Ten eerste zal iEar’ speciaal voor de show een 70 pagina’s tellend showmagazine uitbrengen. Dit luxe uitgevoerde magazine zal vol staan met informatie over de show, artikelen van de deelnemers en speciale show-aanbiedingen. Bezoekers van de show ontvangen het magazine bij de entree, maar hij is ook vast gratis te bestellen. Je ontvangt hem dan een week voor de show thuis, zodat je er rustig doorheen kunt bladeren. Bestellen kan hier.

Win prachtige prijzen met iEar’ >>

Tricolores Audio Awards

Dit jaar wordt de iEar’ Audio Show voor het eerst georganiseerd in het Koning Willem II-stadion in Tilburg en de naam voor deze awards is dus ook niet uit de lucht komen vallen. ‘Tricolores’ is namelijk al sinds jaar en dag de bijnaam van het elftal van Willem II.

In vijf categorieën zijn steeds zes producten genomineerd die de strijd met elkaar aan zullen gaan om de allereerste Tricolores award binnen te slepen. Als bezoeker van de show kun jij bepalen welke producten er met de prijs vandaar zullen gaan. Bovendien krijg je, als je je stem uitbrengt, ook nog een mooie verrassing. Stemmen kan op de iEar’ Audio Show! Bekijk hieronder vast de genomineerden per categorie:


EDITORS' CHOICE