NIEUWS

HiFi Zomerstops

Vergeet de tripjes naar de camping, in de file richting zee, of levend verbranden op de boulevard. Eindelijk tijd voor een goede luistersessie! Deze week maakt HiFi Zeven Zomerstops bij muzikale pareltjes.

Maandag

De eerste stop is de Hi-Visit bij Audio TV Centrum. Een speciaalzaak die zich doorlopend ontwikkelt, waardoor er altijd wat nieuws te beleven valt.

Dinsdag
Op dinsdag gooien we ons strandmatje neer bij Hifi Solutions. Lees nog eens over de Nordost demo-avond. Er was speciale aandacht voor het belang van goede stroomkabels en stekkerblokken.

Woensdag
We breken de week bij Poulissen, voor een derde Zomerstop. Hier blikken we terug op de première van het nieuwe paradepaard 800 D3.  

Donderdag
De Zomerstop van donderdag is een Hi-Visit bij 010Hifi. Een gloednieuwe hifi-zaak mét ervaring. 

Vrijdag
Ook bij AudioExpert wordt er gestopt. Al twee keer ‘HiFizaak van het Jaar’ gekroond door de lezers van HVT.

Zaterdag
Het weekend beginnen we met een bezoekje aan Concerto Audio AmsterdamEr is namelijk het nodige veranderd bij de hifi-specialist in de Utrechtsestraat in Amsterdam. 

Zondag 
We eindigen onze zeven Zomerstops bij Hifi Solutions: met een stevig assortiment aan audiobronnen voor alle denkbare media, en de juiste luidsprekers en versterkers om die bibliotheek mee af te spelen.

 


EDITORS' CHOICE