Set van de Maand: Arcam en Elac bij HOBO hifi

Redactie HiFi.nl | 01 november 2012 | Fotografie PHOTO40 | Arcam

We zijn onlangs gestart met de HiFi.nl Set van de Maand. En dat treft, want HOBO hifi pakt per 1 november ook uit met een maandelijks terugkerend item, waarbij de specialisten van de hifiketen in alle achttien filialen in Nederland een bijzondere combinatie wegzetten, die daar gedurende – je raadt het al – een maand te beluisteren is, en met flinke korting is aan te schaffen.

Om de eerste editie van een maandelijkse reeks bij HOBO af te trappen, is onze rubriek natuurlijk het uitgelezen podium. En voor welk product is er anders een hoofdrol weggelegd, dan voor de HOBO-eigen Special Editions van de Elac FS187?

Een door HOBO in samenspraak met Elac getweakte luidspreker, die slechts in een beperkte oplage (200 paar) is gefabriceerd. Hij is bij ons inmiddels al regelmatig voorbij gekomen; we schreven over de achtergrond van deze unieke luidspreker, en hebben er uiteraard ook een paartje van getest.

Later dit jaar schreven we nog eens over de Elac’s, omdat we van Arcam-importeur Audiac vernamen dat het samenspel tussen de speakers en Arcam’s Solo Neo muziek oplevert waar we eens voor moesten gaan zitten. Het is precies dat artikel geweest wat er voor gezorgd heeft dat bezoekers van HOBO-filialen de combinatie in de winkel aan het werk wilde zien, en natuurlijk vooral horen.

De eerste Set van de Maand bij HOBO is daarmee een feit; de Arcam Solo Neo netwerkspeler en de Elac FS187 Special Edition. Best een compliment om te zien dat HiFi.nl een rol gespeeld heeft in die keuze, nietwaar? Vooral nu iedereen via deze weg ook nog eens kennis kan gaan maken met het muzikale duo, in een HOBO-winkel naar keuze.

MERK

EDITORS' CHOICE