ARTIKELArcam

Twee toppers vinden elkaar


Redactie HiFi.nl | 01 november 2012 | Fotografie PHOTO40 | Arcam

“Arcam is een merk dat het bij ons erg goed doet,” vertelt Rogier Gülicher als we vragen naar de keuze om met deze combinatie de rubriek af te trappen. “Er is veel vraag naar, overigens ook naar aanleiding van het eerder geplaatste artikel waarin de Solo Neo juist aan de Elac’s gekoppeld werd,” zo legt de commercieel directeur van HOBO enthousiast uit. Twee individueel sterke, en technologisch hoogstaande producten die zeker invulling geven aan het bekende ‘1+1=3’-gezegde.

De keuze om de bij HOBO succesvolle producten te bundelen, is daarom geen verrassende. Zeker gezien het resultaat van die combinatie! In de winkels werd enerzijds al specifiek gevraagd naar het bij ons al beschreven duo - iets wat HOBO graag meeneemt bij het samenstellen van de set. Deze, en de sets die de komende maanden gaan volgen.

Anderzijds is het personeel van de hifiketen goed in staat in te schatten welke bij de klant populaire producten via –bijvoorbeeld- een Set van de Maand extra op een voetstuk gezet kunnen worden. Naast de veelgeprezen netwerkspeler van Arcam komt dan natuurlijk de door hen zelf getunede Elac speaker in aanmerking.

Op laatstgenoemde, de Special Edition speakers, is HOBO uiteraard erg trots; een logische keuze voor een HOBO Set van de Maand ook. “En met Arcam’s Solo Neo als aansturing voor ons eigen model luidspreker kunnen we wel stellen dat twee toppers elkaar gevonden hebben.”

Set van de Maand
Arcam Solo Neo en Elac FS187 Special Edition bij HOBO hifi 

Arcam Solo Neo: €1499,- euro
Elac FS187 S.E.: €1598,- euro (per paar)
SETPRIJS: €2499,- EURO 

Je vindt de set demonstratie-klaar in alle 18 filialen van HOBO hifi. 


EDITORS' CHOICE