NIEUWSRega

New Music 2012: Joenit

Redactie HiFi.nl | 07 september 2012 | Rega

Joenit sluit zich aan in het rijtje audiotoppers die we mogen verwelkomen op de New Music Show, die plaats vindt op 6 & 7 oktober 2012. Joenit importeert hifi kwaliteitsproducten met een uitgebreid dealernetwerk verspreid over de Benelux. Ze hebben heel wat merken in hun gamma, maar het zijn enkele toptoestellen van Rega waarmee ze ons zullen plezieren op de beurs.

Joenit en Rega vormen een perfecte match op audiovlak en ze vonden elkaar door een gezamenlijke liefde voor vinyl. Op de New Music Show worden we in de watten gelegd met een top CD-speler en luidsprekers van Rega, die een muzikaal genot garanderen. Even kijken waarvan we mogen gaan smullen.

Allereerst mogen  we de Apollo-R CD-speler bewonderen, die de aandacht verdient van iedere audioliefhebber, aangezien deze als geen andere het meest indrukwekkende geluid uit een CD weet te toveren.


Apollo-R

De Apollo-R wordt versterkt met de Brio R, aka een geweldig presterende, maar kleine versterker die de drie kernwoorden energiek, ferm en krachtig hoog in het vaandel draagt. Voeg daar nog de Rega DAC bij, de eerste digitaal naar analoog converter van Rega waar muziek de hoofdrol speelt en niet de electronica en het plaatje is bijna compleet.


Rega RP6

Bijna, inderdaad, want het knappe muzikale geheel wordt ideaal afgesloten met een RP3 of RP6 draaitafel.


Rega RS

Bij de luidsprekers spotten we de Rega RS3 of de Rega RS5. De RS3 is een uitzonderlijk technische luidspreker met een drie driver systeem, die een veelzijdig, dynamisch en muzikaal geluid produceert. De RS5 is iets groter dan zijn kleinere broertje, maar gebruikt wel dezelfde technologie, met eveneens een exceptioneel geluid.


Joenit:  Verellens, vlnr: Wim, Hilde, Bram en Sam

Wil je een audio-ervaring opdoen die blijft nazinderen? Dan ben je bij Joenit absoluut aan het juiste adres. 

De New Music Belgian Hifi Show is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Showinformatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.

MERK

EDITORS' CHOICE