NIEUWS

Music Emotion September 2012

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Redactie HiFi.nl | 28 augustus 2012

Het is weer bijna september, en dat betekent dat we met een aantal nieuwe dingen komen. Zo starten we zaterdag de 1ste met de Set van de Maand, en zal september deels in het teken staan van hoofdtelefoons. Ook ligt er aan het begin van een nieuwe maand natuurlijk weer een Music Emotion op de mat en in kiosk stands. Wat staat er deze keer zoal in?

Om te beginnen weer een goede handvol recensies natuurlijk, met onder meer de Xeo 5 van Dynaudio (waar we op HiFi.nl de nummer 3 al van testte), een DAC van Leema Acoustics, en een set van het Hollandse Van de Leur Audio. Ook staat er een bezoek aan Hifi Solutions, een nieuw deel in de serie Audio Goeroes en een voorbeschouwing op de aanstaande X-fi en New Music audioshows. Klik op de cover om de gehele inhoudsopgave te bekijken, dan zetten wij alvast de recensies van twee edities geleden klaar om in september via de Special Page te kunnen publiceren. 

Klik op de cover voor de volledige inhoudsopgave

Je vindt Music Emotion trouwens eind september ook met een stand op de X-fi show 2012, met diverse abonnementsaanbiedingen en bijbehorende welkomstgeschenken. Je leest er meer over op de website van de X-fi show. De show wordt gehouden in de Koningshof in Veldhoven op 29 en 30 september 2012. 
Wil je je alvast inlezen voor je hun stand gaat bezoeken? Op de Music Emotion Special Page op HiFi.nl kun je artikelen lezen uit diverse edities en jaargangen van Music Emotion. Ook vind je er info over de allernieuwste edities van het magazine, zoals het bovenstaande bericht. 

Kijk ook eens op de Music Emotion Special

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »