NIEUWS

Music Emotion September 2012

Gastauteur | 28 augustus 2012

Het is weer bijna september, en dat betekent dat we met een aantal nieuwe dingen komen. Zo starten we zaterdag de 1ste met de Set van de Maand, en zal september deels in het teken staan van hoofdtelefoons. Ook ligt er aan het begin van een nieuwe maand natuurlijk weer een Music Emotion op de mat en in kiosk stands. Wat staat er deze keer zoal in?

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

Om te beginnen weer een goede handvol recensies natuurlijk, met onder meer de Xeo 5 van Dynaudio (waar we op HiFi.nl de nummer 3 al van testte), een DAC van Leema Acoustics, en een set van het Hollandse Van de Leur Audio. Ook staat er een bezoek aan Hifi Solutions, een nieuw deel in de serie Audio Goeroes en een voorbeschouwing op de aanstaande X-fi en New Music audioshows. 

Je vindt Music Emotion trouwens eind september ook met een stand op de X-fi show 2012, met diverse abonnementsaanbiedingen en bijbehorende welkomstgeschenken. Je leest er meer over op de website van de X-fi show. De show wordt gehouden in de Koningshof in Veldhoven op 29 en 30 september 2012. 

 


EDITORS' CHOICE