NIEUWSNew Music

New Music Belgian Hifi Show 2012

Redactie HiFi.nl | 25 juli 2012

AV-fans kunnen 6 en 7 oktober in Brussel terecht, want dan vindt voor de vierde keer de New Music Belgian Hifi show plaats. Het evenement is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Het evenement vindt dit jaar plaats in de Dolce La Hulpe Brussels. In deze gebouwen kunnen bezoekers op een beursvloer van meer dan 3.500 m2 kennismaken met de nieuwste Hi-Fi, home cinema, high end, video en multimedia scene.

Daarnaast zijn er meer dan 200 merken uit de beeld- en geluidswereld aanwezig. Waaronder Bowers&Wilkins, Pioneer, Tad, Toshiba, Dynaudio, Kaleidescape, Denon, Marantz, Naim, Neat, Artsound, Onkyo, Canton, Arcam, Luxman, Cabasse, Runco, Steinway Lyngdorf, Nad, Dali, Magico, Nagro, Soulution, Zanden, McIntosh, Sonos, Qobuz, Chario, Meridian, Rega, Totem, JVC, Kenwood, Geneva, Mark Levinson, Wilson Audio, Ayre, Revel, Devialet, Piosound, Magnepan, Sennheiser, en nog veel meer!

Dit jaar wordt nog groter dan de vorige edities, en dan vooral op het gebied van concept en show. Waar er bij de eerste editie 2000 bezoekers kwamen en er 25 deelnemers deelnamen, waren er bij de derde editie ruim 5000 bezoekers en 40 deelnemers. Voor deze vierde editie wordt er gebruik gemaakt van 40 demonstratieruimtes en 10 statische presentaties. Daarnaast zijn er verschillende workshops door fabrikanten.

Informatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.


EDITORS' CHOICE