NIEUWS

HiFi.nl Lezersfavorieten

Redactie HiFi.nl | 28 juli 2012

Aan het einde van het jaar plaatsen we de bekende toplijstjes, waaronder de best gelezen productbesprekingen en de meest gezochte merken. Maar ook hartje zomer is het interessant om eens te kijken welke artikelen er bovengemiddeld veel gelezen worden. 

We hebben daarom de tag Lezersfavoriet aangemaakt. Via deze tag, die artikelen die kort na publicatie al meer dan 10.000 keer gelezen werden met elkaar verbindt, wordt een mooi overzicht samengesteld van de best gelezen stukken op HiFi.nl. Stukken die we recent publiceerden of die, als je wat verder terugbladert, al wat langer geleden verschenen. 

Paul van Deenen bij zijn hifiset

In dat overzicht zien we onder meer het recente lezersbezoek bij Paul van Deenen, de Muziekbeleving van Mart Smeets die we vanwege de Tour de France nog eens naar boven haalden, de introductie van de KEF LS50 op High End München en het eerdere totaalverslag van de CES in Las Vegas.

Ook diverse onlangs gepubliceerde recensies bereikten in no time meer dan tienduizend lezers, waaronder de review van de AudioQuest DragonFly USB-dac, de Rega Brio-R, de Bowers & Wilkins 800-serie uit Music Emotion, en de NAD C 390DD, waar we tevens een Hifidelity van maakten.

Blader door de pagina's van de tag Lezersfavoriet voor het volledige overzicht


EDITORS' CHOICE