Bowers & Wilkins op North Sea Jazz

Ook Bowers & Wilkins is vanaf vandaag te vinden op North Sea Jazz, één van `s werelds belangrijkste evenementen voor liefhebbers van muziek in het algemeen en jazz in het bijzonder. 

We schreven eerder al dat Marantz weer met een stand aanwezig zal zijn in Ahoy, omdat de aanwezigheid op het festival het merk goed bevallen is. Ook Bowers & Wilkins zal van de partij zijn in Rotterdam, waar onder meer de nieuwe P3 hoofdtelefoon gepresenteerd zal worden. Eerder werd Norah Jones ingeschakeld om de P3 te introduceren, nu wordt de muzikaliteit van de hoofdtelefoon, wel zo treffend, op een muziekfestival aan de dag gelegd. Onze recensie van deze jongste telg van het merk is overigens onderweg!

De P3 hoofdtelefoon is onderdeel van de productcategorie New Media, waarin ook de Zeppelin Air te vinden is. Met de P3 breidt Bowers & Wilkins haar assortiment van hoogkwalitatieve hoofdtelefoons uit, ontwikkeld door dezelfde ingenieurs die verantwoordelijk zijn voor diezelfde Zeppelin Air en de 800 Diamond luidsprekers waarmee ook de Abbey Road Studio’s in Londen zijn uitgerust. Van de 800 serie zal Bowers & Wilkins de 802 presenteren, aangestuurd door een set van het merk Classé. Er worden tevens streaming media demonstraties verzorgd, en er is een team van Bowers & Wilkins aanwezig voor tekst en uitleg. 

Kijk voor het programma en tickets op de website van North Sea Jazz, en voor meer informatie over de producten die Bowers & Wilkins zal presenteren op de website van B&W, of op onze Special Page.

MERK

EDITORS' CHOICE