NIEUWSMarantz

Marantz op North Sea Jazz 2012

Het North Sea Jazz Festival, voor de liefhebbers van jazz één van de belangrijkste muziekevenementen ter wereld, begint vanaf vandaag en vindt tot 8 juli aanstaande plaats in Ahoy, Rotterdam. Net als vorig jaar zal hifimerk Marantz ook van de partij zijn. 

Het feit dat een stand op het populaire festival Marantz vorig jaar erg goed is bevallen, is op zich reden genoeg om ook deze editie weer aanwezig te zien. Tel daarbij op dat er recent, op de High End show in München en bij de European Conference in Valencia diverse nieuwe hardware geïntroduceerd is, en het is meer dan logisch dat het merk weer op het internationaal toonaangevende muziek-evenement vertegenwoordigd is. 

Marantz op de European Conference in Valencia

Marantz zal onder meer de nieuwe Consolette iDock aan de aanwezige jazz fans voorstellen. De naam Consolette is gekozen omdat de allereerste versterker van Marantz zo heette. Een muzikale nieuwe telg die behalve in naam ook met het bijzondere ontwerp liefhebbers van retro aan zal spreken. Aan de binnenkant is de Consolette echter volledig `nu`. De dubbel-mono luidsprekeropstelling heeft twee forse woofers voor een krachtig laag, en het midden en hoog wordt weergegeven door twee speciaal voor het dock ontwikkelde BMR paneelluidsprekertjes, die een zeer brede spreiding hebben. 

Marantz op North Sea Jazz 2011

Andere hifi die Marantz op North Sea Jazz zal presenteren? De nieuwe PM-15S2 Limited en SA-15S2 Limited combinatie, de NA-7004 netwerkspeler en de M-CR603 met Boston Acoustics A25 luidsprekers. Kijk voor het programma en tickets op de website van North Sea Jazz, en voor meer informatie over de genoemde hifi op de website van Marantz, of op onze Special Page.

Marcus Miller en Gregoire Maret op North Sea Jazz

MERK

EDITORS' CHOICE