MIT Matrix HD23 RCA met impedantieswitch Topstaat

207 x bekeken | geplaatst op 9 juni 2024

€ 590,-



kenmerken

Merk MIT
Categorie Interlinks
Type MIT Matrix HD23 RCA
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2014
Geplaatst op 09-06-2024

Beschrijving


Te koop mijn prachtige MIT Matrix HD23 interlinks met lengte van 1,5 m. Uitgevoerd met stevige vergulde RCA pluggen in doos, mooie staat.

Bij de kenner is bekend dat MIT gebruik maakt van passieve interface om de signaalkabel. Er zit dus geen component in die signaalweg! Het betreft ook geen laagdoorlaat RC filter, echter een time alignment en impedantie matching. Dat laatste is instelbaar voor Low, Mid of High voor optimale afstemming tussen uw audioapparatuur (transistor, buis, klasse D ect).

MIT staat bekend om zijn enorm open en groot 3D stereobeeld (veel diepte) met een krachtig diep laag. Totaal geen enkele hardheid te beluisteren.

Er zijn twee type Matrix, nl de standaard en de HD (High Definition), die laatste is voorzien van FAT dat ook wordt toegepast binnen de Oracle serie. De Matrix serie is de waardige opvolger van de Magnum serie en zit dus boven de Shotgun- en AVt-serie. Overtreft elke oudere MI-330 (CVT).

Reden van verkoop, is geplande upgrade binnen MIT. Deze MIT Matrix HD23 had een nieuwprijs van €1500,- en bied ik nu aan voor €590,-. Mijn ervaring is dat deze Matrix serie de beste kwaliteit voor het geld biedt.

Siltech, Nordost, Audioquest, Shunyata, van den Hul, Tara Labs, Cardas

Er worden MIT Shotgun S2 aangeboden voor meer geld op de bekende verkoop websites. Deze heeft slechts 8 articulatie punten tov Matrix HD23 die 23 heeft! Wilt u een echt beter (klinkende) MIT, is deze Matrix HD de absolute aanrader.




EDITORS' CHOICE