NIEUWSRevel

CES 2012 Verslag van Audiac

Redactie HiFi.nl | 24 januari 2012 | Fotografie | Revel

In onze verslaggeving van de CES de afgelopen weken viel al op te maken dat vele merken uit het portfolio van importeur Audiac in Las Vegas vertegenwoordigd waren. We schreven over Arcam, Geneva, Thiel, Mark Levinson en Wilson Audio.

Om alle introducties en noviteiten te kunnen delen, heeft het team van Audiac ook een uitgebreid verslag opgesteld. In het verslag lees je naast bovenstaande ook over Ayre, Revel, en het Duitse T+A, die we hieronder alvast kort behandelen. Daarnaast komen in de berichtgeving van Audiac ook Transparent, Vivid, Wadia en JBL Synthesis aan bod.

Ayre
Bij de presentatie van Ayre viel voornamelijk de zwarte uitvoering van de Ayre KX-R voorversterker en VX-R stereo eindversterker op: ”Erg strak.” Ook de QA-9 ADC, die analoge bronnen digitaliseert tot een 24Bit/192kHz resolutie, Er werd tevens gemeld dat Ayre dit jaar een aantal nieuwe producten zal introduceren, waaronder een krachtige 5 Serie geïntegreerde versterker met digitale inputs, die we komend voorjaar op High End München mogen verwachten.

Revel
Het merk Revel is onderdeel van het Amerikaanse Harman International en voert momenteel de topklasse Ultima 2 series, de Performa 2 en Concerta series. Allemaal ontwikkeld met dezelfde technische visie. Later dit jaar introduceert Revel de Performa 3 serie die kwalitatief zijn plek zal vinden boven de huidige Performa 2 serie, zo meldt Audiac. 

T+A
De Duitse fabrikant T+A bracht in Nevada niet minder dan vijf nieuwe producten mee; onder meer de vernieuwde, krachtigere E-series, de KS350 passieve luidspreker en de T+A K2 Blu, die vanaf februari beschikbaar is. De onderstaande K2 Blu speelt alle gangbare discs inclusief Blu-Ray, is voorzien van digitale in en uitgangen, biedt onderdak aan een stevige 3.1 versterker en streamt net zo makkelijk de muziek van je netwerkschijf.

Het volledige verslag van Audiac vind je hier

MERK

EDITORS' CHOICE