NIEUWSV-moda

V-Moda introduceert nieuwe hoofdtelefoons

Redactie HiFi.nl | 09 oktober 2010 | V-moda

Lifestyle hoofdtelefoonmerk V-Moda komt met twee nieuwe modellen: de Crossfade LP hoofdtelefoon en de Remix Audio in-ear oordopjes. V-Moda, dat zich positioneert als "the remixed blend of high fashion and high fidelity", ontwikkelde beide modellen in samenwerking met belangrijke muzikanten, dj’s en producenten. Ook zijn beide modellen geschikt voor onderweg.

Crossfade LP
Je hooddtelefoon moet zo uniek zijn als je eigen stijl en muziek - het is het meest zichtbare product dat je draagt en naar luistert,” laat Val Kolton, CEO van V-Moda weten. “Als je de Crossfade LP op zet, voel je je alsof je de dansvloer van een club in Ibiza opstapt”. Het mag duidelijk zijn dat stijl veel aandacht heeft gekregen bij het ontwerp van deze hoofdtelefoon, maar daar houdt het niet bij op. Dankzij de 50mm dubbel membraan-High-Definition-drivers, levert de Crossfade LP volgens de fabrikant een gelijkwaardige sound zoals bij meerdere drivers, maar hier met de capaciteit van slechts één kleinere driver. “Het resultaat zijn diepe, dynamische bassen, gebalanceerd midden en een kristalhelder geluid voor de hedendaagse draagbare toestellen, en dit zonder batterijen,” aldus de website van V-Moda. 


Foto: de V-Moda Crossfade LP

Ook maakt het model gebruik van traagschuim, dat geluiden uit de omgeving reduceert en diepere basweergave mogelijk maakt. Dankzij een metalen "V"-design en een soepel traagschuim-luchtkussen, weegt de Crossfade LP slechts 280 gram en biedt deze een ergonomisch comfortabele pasvorm. Langdurig onderzoek leidde tot welomlijnde vormen en zorgvuldig uitgekozen materialen voor de koptelefoonbeugel en de oorkussens. Daaruit ontstond een op maat gemaakte, modern-elegante pasvorm zonder onaanzienlijke openingen, die slechts een minimale druk uitoefent op het hoofd en de oren. 

Remix Audio
De Remix Audio is volledig uit edele metalen vervaardigd, trendbewust en daarmee geschikt voor een actieve levensstijl. De Remix maakt gebruik van een nieuw getunede 9-mm driver voor een goede balans tussen zuiverheid en dynamische bassen. V-Moda`s geluidsisolerende BLISS-technologie reduceert bijkomend omgevingsgeluid en zorgt voor expressieve bassen. Met een gewicht van 17 gram zijn de oordopjes erg licht te noemen. Tevens is er de Remix Remote; hetzelfde model maar met een afstandsbediening in de kabel verwerkt, werkzaam vanaf iPhone 3G.


Foto: de V-Moda Remix Audio

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe V-Moda producten zijn verkrijgbaar via importeur RMR Soundsystem op www.v-moda.nl. De Crossfade LP is in vijf `high fashion` kleuren leverbaar en kost 249 euro. De Remix Audio gaat voor 79 euro over de toonbank en de Remix Remote voor 99 euro. Wil je de producten eerst een keer van dichtbij zien? V-Moda is dit jaar met een stand aanwezig op AV-NU in Utrecht!

MERK

EDITORS' CHOICE