NIEUWSRedEye

Redeye tovert iPhone en iPad om in AB

Redactie HiFi.nl | 09 augustus 2010 | RedEye

Met het RedEye systeem kunnen bijna alle apparaten die met een gewone afstandsbediening werken zoals TV’s, DVD-spelers, receivers, airconditioners, kabel- en satellietontvangers met een iPhone, iPad of iPod Touch bediend worden. Op die manier wordt de ideale, universele afstandsbediening een feit.

Het systeem bestaat uit twee delen: De RedEye dock (een Wi-Fi naar infra-rood bridge) en de gratis RedEye app, direct te downloaden of via iTunes. Bedien al je apparaten zoals je zelf wil. Combineer verschillende commando’s tot een activity (bijvoorbeeld TV kijken) als een macro om ze met één toets uit te voeren. Omdat de verbinding tussen de iPhone, iPad of iPod touch en het RedEye Dock via Wi-Fi verloopt, heb overal je controle zolang er een Wi-Fi signaal is en hoef je niet krampachtig te richten. Met Multi-touch Gestures is een snelle polsbeweging al voldoende om kanalen te zappen of het volume aan te passen.



Dankzij de grote on-line database met meer dan 45.000 afstandsbedieningcodes van veel merken en modellen, kant-en-klare activity lay-outs, is het gemakkelijk om je iPhone, iPod Touch of iPad in te stellen. Daarbij bepaal je zelf de lay-out en welke functies beschikbaar zijn.

De adviesprijs voor RedEye Dock bedraagt 229 euro en is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.


EDITORS' CHOICE