20-03-2023 (artikel)

Furutech high-end audiokabels en accessoir...

Furutech is een opvallend merk. Toch hebben we de laatste jaren niet heel veel aandacht besteed aan de 'hardware', op de productbespreking van de NCF Clear Line na - en dat is alweer ruim twee jaar geleden. Daar gaan we eens verandering in brengen, onder meer met wat nieuwe reviews. Eerst willen we echter wat externe experts aan het woord laten om je nader (of opnieuw?) kennis te laten maken met de Japanse fabrikant. Caspar Bunge van Furutech-importeur XFI en Lex Kersten van Lexicom Multimedia, om precies te zijn. lees verder »
12-09-2023 (artikel)

Furutech all over the place: een avontuur ...

Furutech is misschien wel het meest geïmiteerde merk in het audiolandschap. Daar is de fabrikant waarschijnlijk helemaal niet blij mee, met die titel, maar het geeft wel aan welke kwaliteit wordt t... lees verder »
22-03-2023 (artikel)

Oproep TRPTK 'Cable Comparison 2023': doe ...

"Maken kabels echt een verschil? Probeer het zelf, en help ons het antwoord te vinden!", zo luidt de oproep van TRPTK. Het label is onder de noemer 'Cable Comparison 2023' een actie gestart met het doel... lees verder »
12-04-2022 (artikel)

Furutech V1 NCF: de ultieme stroomkabel?

Kabelmaker Furutech heeft een nieuwe stroomkabel ontwikkeld die alle andere stroomkabels op de markt van de plank zou moeten spelen. De nieuwe V1 NCF komt in een zeer gelimiteerde oplage van slechts vee... lees verder »
22-03-2022 (artikel)

Furutech HF-A-NCF HDMI: actieve optische H...

De Japanse kabel- en connectorfabrikant Furutech heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe HDMI-kabel genaamd HF-A-NCF. De kabel maakt gebruik van optische techniek, d.w.z. dat het signaal in de st... lees verder »