NIEUWSFurutech

Furutech stond met nieuwe producten op beursvloer van High End München

Tijdens de afgelopen High End audiobeurs in München presenteerde het Japanse Furutech een aantal mooie nieuwe producten, zoals het NCF Power Vault stekkerblok, de Project V1-L XLR en RCA interconnects en GT2 NCF USB-B USB-kabels. De fabrikant toonde daar ook de NCF Clear Line USB en NCF Clear Line LAN Optimzers waar wij al eerder over hebben geschreven.

Furutech NCF Power Vault-E

De NCF Power Vault-E van Furutech is de absolute top in stekkerblokken voor het aansluiten van geavanceerde audioapparatuur. De zeer luxe en degelijke afwerking gecombineerd met technische perfectie zorgt voor een product dat is bedoeld voor hen die alleen het beste willen.

Met zijn behuizing uit CNC gefreesd aluminium is de NCF Power Vault-E immuun voor invloeden van buitenaf (EMI/RFI). De interne bekabeling van afgeschermde Alpha OCC geleiders van hoge zuiverheid voeden iedere uitgang individueel.

Om zoveel mogelijk hoogfrequente en elektromagnetische storing buiten de deur te houden, gebruikt de NCF Power Vault-E een andere aanpak vergeleken met veel concurrenten. Met gespecialiseerde materialen, geavanceerde isolatietechnieken en innovatieve aardingsmethoden wordt ongewenste ruis geëlimineerd zonder de audio-kwaliteit aan te tasten. Geniet van de verfijning en nuance van iedere performance en ontlok de maximale micro- en macrodynamiek van je installatie.

Furutech GT2 NCF USB-B

De GT2 NCF USB-B kabel combineert de meest geavanceerde technologie met concurrentieloze prestaties. Gebouwd op Furutech’s jarenlange ervaring introduceert deze kabel de revolutionaire Nano Crystal2 Formula (NCF) in het ontwerp.

De NCF Connector Shell met zijn multi-materiaal hybride staat centraal in het elimineren van statische elektriciteit en de piëzoelectrische dempingseigenschappen van de nano-grootte keramische en carbon deeltjes in het materiaal. De verzilverde Alpha OCC geleiders en polyethylene isolatie zorgen voor een ideaal signaaltransport. De drielaags afscherming en 24K vergulde USB 2.0 pluggen minimaliseren interferentie voor een nauwkeurigere afbeelding, focus en sound stage.

Leverbaar in lengtes van 0,6/1,2/1,8/2,5/3,6/5,0 meter.

Furutech V1-L: muzieksignaalkabel

Project V1-L is Furutech's nieuwe top-of-the-line interconnect en verkrijgbaar met cinch en XLR connectoren, die exclusief zijn ontwikkeld voor deze modellen. Met de hoogste nauwkeurigheid gefabriceerd om de performance van je audio-systeem naar nieuwe hoogtes te stuwen en met dezelfde ultieme geluidskwaliteit als het Project V1 netsnoer en de Project V1-T toonarmkabel.

 Project V1-L is opgebouwd uit Furutech’s hybride Alpha verzilverde OCC binnengeleiders en Alpha DUC buitengeleiders. Uiteraard is er NCF (Nano Crystal2 Formula) technologie toegepast in de constructie van deze interconnect. NCF elimineert iedere vorm van interferentie en ruis voor een ongekende helderheid, dynamiek en diepte in je muziek.

Hoe is de kabel opgebouwd? Als eerste de gelaagde buitenmantel bestaande uit hoogwaardige isolatie en een vibratie-dempende laag. Driedubbele afscherming en een dubbellaags mantel voorkomt interferentie voor de hoogst mogelijke kwaliteit audiotransmissie ene minimale signaaldegradatie.

Project V1-L gebruikt speciale connectoren met dempingsringen van antistatisch en antiresonerend NCF materiaal gecombineerd met een nylon isolatie van hoge kwaliteit. De pluggen zijn gemaakt van niet-magnetisch puur Alpha koper met een rhodium coating in een NCF behuizing. De dempingsringen hebben een 4-laags hybride NCF carbon constructie met een speciale heldere geharde coating.

MERK

EDITORS' CHOICE