NIEUWSFurutech

Furutech V1 NCF: de ultieme stroomkabel?

Kabelmaker Furutech heeft een nieuwe stroomkabel ontwikkeld die alle andere stroomkabels op de markt van de plank zou moeten spelen. De nieuwe V1 NCF komt in een zeer gelimiteerde oplage van slechts veertig stuks wereldwijd op de markt. Importeur X-fi heeft een aantal van deze gelimiteerd verkrijgbare stroomkabels voor de Benelux kunnen importeren.

Furutech V1 NCF: stroomkabel in gelimiteerde oplage

Fabrikant Furutech heeft in een zeer beperkte oplage een state-of-the-art stroomkabel op de markt gebracht genaamd Project V1 NCF. In de Project V1 NCF Powercord wordt gebruikt gemaakt van de beste technologie die de ingenieurs van Furutech op dit moment ter beschikking staat, zoals

  • Stroomaders van Ultra Crystallized High Purity Copper, met Pure Transmission α-OCC geleider.
  • Behandeld met Furutech's Alpha Super Cryogenic en Demagnetiserings proces (voor maximale zuiverheid en geleidbaarheid)
  • Gepatenteerde NCF technologie.
  • De speciaal ontworpen kabel mantel van hoogwaardig zacht dempend polypropyleen en kruislings geweven harde vezels.

Furutech zegt zelf het volgende over de V1 NCF Power Cord: “het ontwerp van de Project V1 heeft geleid tot een weergave met extreem verfijnde en hoge resolutie en, door de zeer lage ruisvloer, een ultieme soundstage met een zeer muzikaal middengebied en strak, gecontroleerd, laag dat gecombineerd is met grote dynamiek en kracht.”

Furutech V1 NCF: prijs en leveringsinformatie

Importeur X-fi heeft een aantal van deze gelimiteerd verkrijgbare Powercords (veertig stuks wereldwijd) voor de Benelux kunnen importeren. De V1 NCF is exclusief verkrijgbaar bij de Premium dealers van Furutech. De adviesverkoopprijs 9.980 euro.

 

MERK

EDITORS' CHOICE