Digitaal Stereo Geduid bij Hi-Fi Klubben

Redactie HiFi.nl | 02 november 2013 | Fotografie PHOTO40

Digitaal geluid is overal om ons heen, maar dat betekent niet dat de oude bekende waarden en deugden aan de kant geschoven moeten worden. Juist bij het enorme muziekaanbod van dit moment, zowel gratis als betaald, is een goede geluidskwaliteit belangrijker dan ooit.

Met een echte stereo-installatie klinkt muziek beter dan met een all-in-one setje. Maar de wereld is digitaal geworden en voor analoge systemen wordt het steeds moeilijker de ontwikkelingen bij te benen. Een upgrade of een moderne installatie met de juiste aansluitingen en functies zijn onmisbaar als je ook in de toekomst zowel een geweldig geluid als een gemakkelijke bediening wilt hebben.

En als je er dan toch bent woensdag, kun je meteen de set ontdekken die bij Hi-Fi Klubben in het kader van de Stelt Samen voor de lezers van HiFi.nl bij elkaar gezet werd

Daarom besteedt Hi-Fi Klubben speciale aandacht aan digitaal stereo, en nodigen zij je uit voor een evenement waarbij een aantal opwindende hi-fi-oplossingen getoond worden die je kennis laat maken met de nieuwe wereld van digitaal audio en alle bijbehorende kwaliteiten – ongeacht of je van plan bent een nieuwe set aan te schaffen of je bestaande installatie wilt upgraden.

Digitaal geluid bij Hi-Fi Klubben – Woensdag 6 november
Locatie: alle vier de winkels van Hi-Fi Klubben, aanmelden kan hier. 


EDITORS' CHOICE