Artikelen van Menno BonnemaReview: BeoPlay A1

Gepubliceerd op 4 augustus 2016
Auteur: Menno Bonnema
ZomerweekB&O PLAY heeft begin dit jaar de BeoPlay A1 geïntroduceerd. Na in de markt van portable Bluetooth speakers te zijn getreden met de BeoPlay A2, heeft B&O PLAY kennelijk de smaak te pakken gekregen. Nu is er dan de BeoPlay A1, de kleinste Bluetooth speaker van het merk ooit. Kan deze speaker nog potten breken in dit overvolle marktsegment?
lees verder>>

High Five: de highlights van juni 2016

Gepubliceerd op 9 juli 2016
Auteur: Menno Bonnema
High Five headerDe maand juni is weer voorbij. En dus kijken we terug naar al wat ons de afgelopen maand opviel op audio-visueel gebied. Wat waren naar onze mening vijf highlights? En daarbij kijken we ‘verder dan onze neus lang is’. Dat wil zeggen: we bekijken al het nieuws rondom muziek. Dus we nemen niet alleen apparatuur mee, maar kijken ook naar de beste muziek die is uitgebracht op cd, dvd, blu-ray, vinyl (of zelfs cassettebandje is weer mogelijk!), of is uitgezonden op tv , radio of internet of live te bewonderen was in een concertzaal in Nederland.
lees verder>>

High Five: de highlights van mei 2016

Gepubliceerd op 2 juni 2016
Auteur: Menno Bonnema
High Five mei 2016De maand mei is weer voorbij. En dus kijken we terug naar al wat ons de afgelopen maand opviel op audio-visueel gebied. Wat waren naar onze mening vijf highlights? En daarbij kijken we ‘verder dan onze neus lang is’. Dat wil zeggen: we bekijken al het nieuws rondom muziek. Dus we nemen niet alleen apparatuur mee, maar kijken ook naar de beste muziek die is uitgebracht op cd, dvd, blu ray, vinyl (of zelfs cassettebandje is weer mogelijk!), of is uitgezonden op tv , radio of internet of live te bewonderen was in een concertzaal in Nederland. We kijken en vooral luisteren zo breed mogelijk naar alles wat ons op muzikaal vlak geraakt, geroerd of tot nadenken gezet heft. De High Five van de maand mei!
lees verder>>

Hi-Fi Klubben opent feestelijk in Breda

Gepubliceerd op 20 mei 2016
Auteur: Menno Bonnema
Klubben BredaHet heeft even geduurd, maar dan krijg je ook wat, zeggen we dan. Afgelopen zaterdag in het Pinksterweekend opende Hi-Fi Klubben in Breda haar volgende nieuwe hifi-winkel. Na de eerste winkel in Amsterdam is het trouwens hard gegaan met de Scandinavische audioketen. Want de opening van de winkel in Breda betekent alweer de achtste winkel van Hi-Fi Klubben in Nederland. En dat zal zeker niet de laatste zijn.
lees verder>>

High Five: de highlights van april 2016

Gepubliceerd op 9 mei 2016
Auteur: Menno Bonnema
High Five headerEen nieuwe rubriek bij Hifi.nl. Voortaan kijken we aan het eind van de maand terug op diezelfde maand. Wat waren naar onze mening vijf highlights op muzikaal gebied?
lees verder>>

Test 't thuis: Yamaha MusicCast

Gepubliceerd op 11 mei 2016
Auteur: Menno Bonnema
Yamaha ISX80Bij de BTW vrije dagen van de Mediamarkt konden klanten onlangs tegen een interessant prijsje producten van Yamaha aanschaffen. Drie deelnemers kregen van Yamaha en de Mediamarkt Leeuwarden bovendien een pakket met MusicCast producten mee om thuis uit te proberen. Afgelopen weekend mochten zij bij diezelfde Mediamarkt komen vertellen over hun ervaringen. Daarbij maakte één deelnemer kans om het hele productenpakket gratis mee naar huis te mogen nemen. En the winner is…
lees verder>>

High Five: de highlights van maart 2016

Gepubliceerd op 7 april 2016
Auteur: Menno Bonnema
High FiveEen nieuwe rubriek bij Hifi.nl. Voortaan kijken we aan het eind van de maand terug op diezelfde maand. Wat waren naar onze mening de vijf highlights op muzikaal gebied? En daarbij kijken we ‘verder dan onze neus lang is’. Dat wil zeggen: we bekijken al het nieuws rondom muziek.
lees verder>>

Review: Cambridge Audio CXU BD-speler

Gepubliceerd op 9 maart 2016
Auteur: Menno Bonnema
Cambridge Audio CXUHet is een tijdje stil geweest rond de presentatie van nieuwe top Blu-ray spelers. Maar in korte tijd verschenen daar nieuwe Blu-ray sterspelers op de markt. Eerst de BDP-LX88 van Pioneer, toen de UDP411 van Arcam en daarna die van Cambridge: de CXU. En jawel, net zoals de andere twee een universele BD-speler, die daarnaast nog veel meer kan. Wij gingen testen wat deze speler van Cambridge allemaal kan en hoe die in de praktijk presteert.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE