Artikelen met de tag Soundbar



Review: Samsung Cinematic Q-series HW-Q950T ThuisTesters

Gepubliceerd op 26 maart 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Samsung ThuisTestDaags voor kerst publiceerden we een uitgebreide review van de Samsung HW-Q950T soundbar, het jongste model uit de Cinematic Q-series. We waren er vroeg bij, want deze home cinema-set (de Q950T komt met subwoofer en achterkanalen) lag op dat moment nog niet eens in de winkels. In de loop van januari kwam die eerste levering wel beschikbaar, waarop we in februari een oproep deden om ook een aantal lezers met deze apparaat aan de slag te zetten. Nu nog net in maart delen we op de volgende pagina's graag hun bevindingen!
lees verder>>

Review: Teufel Cinebar 11 (2nd Gen) - de bijna-onzichtbare soundbar

Gepubliceerd op 9 maart 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Teufel Cinebar 11Op zoek naar beter geluid bij het tv-kijken, maar heb je geen zin om een enorme berg geld uit te geven aan een Dolby Atmos-soundbar? Dan is de tweede generatie van de Cinebar 11 van het Berlijnse Teufel een interessante optie. Vooral in combinatie met de nieuwe subwoofer die je ook onder de sofa weg kan stoppen. En je kunt hem later verder upgraden met extra rear-speakers.
lees verder>>

Review: Canton Smart Soundbar 10 - Elegante soundbar met bijna-oneindige uitbreidbaarheid

Gepubliceerd op 28 februari 2021
Auteur: Jamie Biesemans
2021-02-19 CantonSmartSoundbar10Terwijl merken als Sonos en Harman Kardon in de schijnwerpers staan met hun multiroomverhaal, heeft het Duitse Canton in alle stilte zelf een enorm aanbod ontwikkeld. We testen vandaag vooral de Canton Smart Soundbar 10, maar over het intrigerende Smart-verhaal valt ook wel wat te vertellen. Een tipje van de sluier lichten we al graag: deze soundbar kan uitgebreid worden met zeven (7!) speakers om een echte Atmos-setup te bouwen.
lees verder>>

Review: Samsung Cinematic Q-series soundbar HW-Q950T

Gepubliceerd op 15 december 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Cinematic Q-series soundbar HW-Q950THet is alweer ruim een jaar geleden dat we de Samsung Harman Kardon HW-QR90R soundbar op de testbank hadden liggen. Daar waren we erg tevreden over, met name over de bioscoopervaring. Maar er waren ook minpuntjes. We hebben nu de opvolger, de Samsung HW-Q950T, een paar weken in huis gehad. Zou Samsung de minpuntjes hebben aangepakt?
lees verder>>

Review: Sonos Arc soundbar

Gepubliceerd op 21 augustus 2020
Auteur: Rob Nijman
Sonos ArcSonos heeft deze zomer een nieuwe premium-soundbar gelanceerd die de opvolger moet zijn van de Playbar en de Playbase. De nieuwe Sonos Arc komt met HDMI en bezit extra bovenliggende speakers om Dolby Atmos weer te kunnen geven. We hebben de nieuweling eens uitgebreid in meerdere huiskamers aan de tand gevoeld.
lees verder>>

Review: Teufel Cinebar Ultima

Gepubliceerd op 11 maart 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Review Teufel Cinebar Pro Afgelopen najaar bracht Teufel twee nieuwe soundbar producten op de markt. De Cinedeck hebben we al uitgebreid getest, de review is hier te lezen. De Cinebar Ultima hebben we iets langer in huis gehad, en dat heeft een speciale reden; het is een beetje een duurtest geworden, wat bijdraagt aan het advies dat we kunnen geven.
lees verder>>

Review: DALI Katch One - design en muziek ontmoeten elkaar (update: videoreview)

Gepubliceerd op 20 januari 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review DALI Katch OneDe DALI Katch is een van de beste Bluetooth-speakers beschikbaar, helemaal als je twee stuks koppelt tot een stereopaar. De Katch One bouwt hierop voort en biedt een nog groter geluid, ook bij je televisie. Het frisse Scandinavische design maakt de nieuwe DALI echter overal in je huis welkom.
lees verder>>

Review: Teufel Cinedeck

Gepubliceerd op 20 december 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
Teufel Cinedeck soundbarTeufel heeft nog niet zo heel lang geleden de nieuwe Cinebar Lux geïntroduceerd. Daar waren we zeer verrast en zeer tevreden over. Een echt allrounder. Maar Teufel lijkt een beetje op Sinterklaas en kwam in decembet met nog twee nieuwe “soundbars”; de Cinedeck en de Ultima. En nu zeggen we wel soundbar, maar de Teufel Cinedeck is eigenlijk iets anders.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE