Artikelen met de tag Soundbar



Bowers & Wilkins Panorama 3: Elegant, compact en detailrijk

Gepubliceerd op 17 juni 2022
Auteur: Jamie Biesemans
2022-03-03 BenWPanorama3High-end soundbars met Dolby Atmos maar zonder aparte subwoofer die veel plaats inneemt? Zo zijn er niet al te veel. De Bowers & Wilkins Panorama 3 heeft dus wel echt iets te bieden. Maar wat kun je precies verwachten van een soundbar van een leidend hifi-merk?
lees verder>>

Review Sonos Ray: de kleinste Sonos-soundbar

Gepubliceerd op 31 mei 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Recensie Sonos Ray_1De Sonos Beam en Arc zijn twee van de populairste soundbars ter wereld. Met de Ray lanceert Sonos een nog compacter toestel dat vooral opvalt door zijn bescheiden prijskaartje. Maar wat krijg je als je 299 euro betaalt voor een Sonos-soundbar?
lees verder>>

Review Devialet Dione soundbar: ontspannen kracht en immersie (wereldprimeur)

Gepubliceerd op 29 maart 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Devialet Dione_1Devialet is altijd een enigmatisch Frans bedrijf geweest dat zijn eigen koers voer. Zie: de ultraplatte Expert Pro-versterker en de futuristische Phantom-luidsprekers. Maar dat hun nieuwste creatie een machtige Dolby Atmos 5.1.2-soundbar zou zijn, dat hadden weinigen verwacht. En zoals we Devialet kennen, doet hun Dione meteen een gooi naar de troon van beste én krachtigste Atmos-soundbar. Oppergod Zeus of een tripje richting Hades, wat wordt het?
lees verder>>

Review JBL BAR 9.1: een Sonos-killer in een fraai jasje

Gepubliceerd op 17 januari 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
JBL Bar 9.1In veel woonkamers is een soundbar niet meer weg te denken. Het is een broodnodige verrijking van het tv-geluid van moderne, platte toestellen. Tegelijkertijd is de gemiddelde soundbar inmiddels van dusdanig niveau, dat er ook lekker muziek mee geluisterd wordt. Een allround systeem dus, met een allround sound. En als er een fabrikant is die een geweldige sound voor de massa kan neerzetten, dan is het JBL wel. Logisch dus dat ook zij op de soundbartrein gesprongen zijn.
lees verder>>

Panasonic SC-HTB496: kleine soundbar met vele decibels

Gepubliceerd op 4 januari 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Panasonic SC-HTB496_12High-end soundbars zijn groot en duur. Is de stap naar bioscoopgeluid dan enkel voorbehouden aan lui met een groot tv-scherm en een stevig budget? Niet per se, want er zijn ook nog soundbars zoals deze compacte en uiterst betaalbare SC-HTB496 van Panasonic.
lees verder>>

Review Sonos Beam Gen 2: nu ook Dolby Atmos

Gepubliceerd op 30 september 2021
Auteur: Rob Nijman
2021-09-03 SonosBeam Gen2Een Gen 2-versie van de Sonos Beam, een van de populairste (en door Jan reeds uitgebreid geteste) kleine soundbars die je kunt kopen? Als je hem uitpakt, zal je niet meteen merken wat er nieuw is. Het design van de Beam is nauwelijks anders dan bij de oorspronkelijke versie, maar op technisch vlak heeft Sonos wel belangrijke dingen toegevoegd. Daarom een korte nieuwe review van de 50 euro-duurdere Gen 2-versie van de Sonos Beam.
lees verder>>

Review Teufel Cinebar One: wolfje in schaapskleren

Gepubliceerd op 5 september 2021
Auteur: Michael Hamers
Teufel Cinebar OneDe Duitse luidsprekerfabrikant Teufel introduceerde afgelopen lente de nieuwe Cinebar One. Het is een vernieuwde versie van de kleinste soundbar van Teufel. Vergis je niet in het uiterlijk. De Cinebar One is een wolfje in schaapskleren.
lees verder>>

Review: Philips Fidelio B97

Gepubliceerd op 30 juni 2021
Auteur: Michael Hamers
Review Philips Fidelio B97 Philips heeft een aantal maanden geleden de Fidelio B97 soundbar aangekondigd. Het is een 7.1.2 soundbar met afneembare surround luidsprekers en een draadloze subwoofer. Dankzij die afneembare speakers en best forse subwoofer is een prima weergave bij je favoriete blockbusters binnen handbereik. Een eerste echte high-end soundbar van Philips? Yes sir!
lees verder>>

EDITORS' CHOICE