Artikelen met de tag Soundbar



Review: Teufel Cinebar Ultima

Gepubliceerd op 11 maart 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Review Teufel Cinebar Pro Afgelopen najaar bracht Teufel twee nieuwe soundbar producten op de markt. De Cinedeck hebben we al uitgebreid getest, de review is hier te lezen. De Cinebar Ultima hebben we iets langer in huis gehad, en dat heeft een speciale reden; het is een beetje een duurtest geworden, wat bijdraagt aan het advies dat we kunnen geven.
lees verder>>

Review: DALI Katch One - design en muziek ontmoeten elkaar (update: videoreview)

Gepubliceerd op 20 januari 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review DALI Katch OneDe DALI Katch is een van de beste Bluetooth-speakers beschikbaar, helemaal als je twee stuks koppelt tot een stereopaar. De Katch One bouwt hierop voort en biedt een nog groter geluid, ook bij je televisie. Het frisse Scandinavische design maakt de nieuwe DALI echter overal in je huis welkom.
lees verder>>

Review: Teufel Cinedeck

Gepubliceerd op 20 december 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
Teufel Cinedeck soundbarTeufel heeft nog niet zo heel lang geleden de nieuwe Cinebar Lux geïntroduceerd. Daar waren we zeer verrast en zeer tevreden over. Een echt allrounder. Maar Teufel lijkt een beetje op Sinterklaas en kwam in decembet met nog twee nieuwe “soundbars”; de Cinedeck en de Ultima. En nu zeggen we wel soundbar, maar de Teufel Cinedeck is eigenlijk iets anders.
lees verder>>

Review: Philips 55OLED934 met Bowers & Wilkins

Gepubliceerd op 4 december 2019
Auteur: Eric Beeckmans
Review Philips 55OLED934Philips en Bowers & Wilkins, het is een mooie combinatie die de expertise van beide bedrijven in de verf zet. De Philips 55OLED934 is de meest recente telg uit die familie, en het is een echte aanrader geworden. Zelfs de muziekliefhebber zal de prestaties van de compacte soundbar smaken. De klank is erg precies, ook als we maximaal volume uit de soundbar halen, en dat is overigens flink wat. Er is nauwelijks vervorming, dat is vaak een probleem op televisies
lees verder>>

Review: Sonos Beam

Gepubliceerd op 11 november 2019
Auteur: Jan Karssen
2018-06-06 SonosBeamInLivingRoom (1100x800)Sonos gooide jaren geleden hoge ogen met de krachtige Playbar, een soundbar met maar liefst 9 ingebouwde speakers. In de zomer van 2018 verscheen ook de Sonos Beam, een aanzienlijk kleinere, maar ook stukken toegankelijker geprijsde soundbar van de Amerikanen. Hoe zijn de prestaties van de Sonos Beam?
lees verder>>

Review: Harman Kardon Citation Bar

Gepubliceerd op 29 oktober 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Harman Kardon Citation BarDe Citation Bar is de soundbar die hoort bij Harman Kardons Citation-familie met multiroom-compatibele draadloze speakers die ook Google Assistant ondersteunen. Qua design zit het ook helemaal snor, dankzij een afwerking met een trendy stofje van Kvadrat. Maar heeft Harman Kardon ook gedacht aan de geluidskwaliteit?
lees verder>>

Review: LG SL9YG-soundbar met Dolby Atmos en Google Assistant

Gepubliceerd op 23 oktober 2019
Auteur: Jamie Biesemans
LG SL9YG SoundbarDe SL9YG-soundbar van LG huwt twee van de spannendste nieuwe home entertainment-technologieën van het moment: Dolby Atmos en stemsturing via Google Assistant. Wat deze soundbar interessant maakt is dat de Koreanen op vlak van geluidsweergave hulp zochten bij Meridian.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins Formation Bar en Bass

Gepubliceerd op 13 oktober 2019
Auteur: Harro Tillema
Review Bowers & Wilkins Formation Bar en BasBowers & Wilkins heeft recentelijk haar nieuwe Formation Suite geïntroduceerd. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor de Formation Bar en de Formation Bass; een soundbar en subwoofer speciaal gericht op de liefhebber van film en muziek. HiFi.nl kreeg de primeur, dus bij dezen de eerste review. Klinkt deze combinatie echt zo goed als de fabrikant beweert?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE