Artikelen van fotograaf Ruud JonkerVakantiegeldactie bij Stassen: The Phonar EdMa Experience

Gepubliceerd op 29 juli 2020
Auteur: Ruud Jonker
Zomervisit StassenVanwege het virus zijn ondernemers bezig om hun klanten op alternatieve manieren te benaderen. Bij HIFI.NL zijn we daarom een Zomervakantie bij de Dealer-serie gestart om, samen met de winkeliers, de aandacht te vestigen op interessante aanbiedingen, audiosets waar de consument wellicht aan voorbij loopt, en anderhalvemeterevenementen. In deze editie aandacht voor Stassen in Tegelen. Daar staan namelijk enkele audiosystemen die net buiten de mainstream vallen, maar ongekende prestaties leveren. Om veel langer van te kunnen genieten dan wanneer het vakantiegeld wordt uitgegeven aan twee weekjes op een resort.
lees verder>>

Op vakantie bij de dealer: Rhapsody in Hilversum

Gepubliceerd op 8 juni 2020
Auteur: Ruud Jonker
Zomervakantie bij RhapsodyVanwege het virus zijn ondernemers bezig om de klanten op alternatieve manieren te benaderen. HIFI.NL is daarom deze zomervakantierubriek gestart om, samen met winkeliers, de aandacht te vestigen op interessante aanbiedingen en anderhalvemeterevenementen. In deze editie aandacht voor Rhapsody in Hilversum, waar een zomerse aanbieding geldt die nauwelijks valt te negeren...
lees verder>>

Verslag: Chattelins Master of Sound met TRPTK

Gepubliceerd op 23 augustus 2019
Auteur: Ruud Jonker
Chattelin Master of Sound met TRPTKChattelin Audio in Den Haag organiseert regelmatig shows waar nieuwe producten centraal staan. De Master of Sound shows vormen een speciale categorie. Daarin komen vertegenwoordigers uit de muziekbusiness aan het woord, die betrokken zijn bij productie, opname, mixing en mastering. In deze tijd is het wat minder vanzelfsprekend dat klanten in rijen van vier voor de winkeldeur staan. Om te overleven als hifi-winkel moet je dus actief klanten uitnodigen en betrekken. In ons land en buurland is een kleine groep winkels die dat goed begrepen heeft.
lees verder>>

Music Emotion op bezoek bij Headphone Auditions Amsterdam

Gepubliceerd op 6 maart 2019
Auteur: Ruud Jonker
Headphone Auditions Music EmotionHoofdtelefoons zijn tegenwoordig immens populair. De grote driver is waarschijnlijk de smartphone, waar diverse communicatiefuncties hoofdtelefoonafhankelijk zijn, maar ook het luisteren naar muziek en het kijken naar films populair zijn. Bij voorkeur in het verkeer of om je te onttrekken aan de normale sociale omgang. Het gros van de mensheid moet of wil zich behelpen met de gratis bijgeleverde oordopjes of de modieuze rommel uit de ramsj. Maar ook in hoofdtelefoons is een high-end dimensie te vinden. Bij een unieke winkel in onze hoofdstad, genaamd Headphone Auditions Amsterdam.
lees verder>>

Review: KEF R5 - intrinsieke waarden

Gepubliceerd op 2 december 2018
Auteur: Ruud Jonker
KEF R5 reviewKEF introduceerde onlangs de nieuwe 2018 versie van de R-Series. Niet alleen een cosmetische update, maar technisch gezien een compleet redesign. De R5 staat in de luisterruimte. Kan een relatief betaalbare luidspreker uitgroeien boven het niveau van aan de consument aangepaste sounds?
lees verder>>

Maak kennis met de Vivid Giya G1 Spirit

Gepubliceerd op 26 juni 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
verslag-foto-4.pngBezoekers van de afgelopen High End 2017 hebben in München kennis kunnen maken met de nieuwe Vivid Giya G1 Spirit. Volgens Ewald Verkerk van Terrason Audio een ware 'music machine'. Derhalve werd onlangs een persconferentie gehouden. 
lees verder>>

ABB Smart Home/Smart Building Media Event

Gepubliceerd op 7 mei 2016
Auteur: Ruud Jonker
Home emotion ABBAfgelopen januari vond het ABB Smart Home/Smart Building Media Event plaats in Nieuwegein en Amsterdam. ABB is een multinational en opereert in 100 landen met een personeelsbestand van 140.000. Het bedrijf is gespecialiseerd in automatiserings- en poweroplossingen ten behoeve van de industrie, transport en infrastructuur. Doel is om de performance te vergroten bij gelijktijdige afname van de milieubelasting. Het event hoort in principe thuis bij de divisie ‘Electrification Products’. Die bouwen elektrische toepassingen voor huisautomatisering en de automatisering van gebouwen in de utiliteit en industrie.
lees verder>>

Review: Hifi Brussels 2015

Gepubliceerd op 16 oktober 2015
Auteur: Ruud Jonker
HiFi Brussels 2015 MusicEmotionAfgelopen oktober werd de tweede editie van Hifi Brussels gehouden in het Diamond Conference Center, nabij de luchthaven Zaventem. Het organiserende team bestaat uit de volgende importeurs en/of bedrijven: Alpha High End, Amplitude, Colab, Gydotron, JazzyBird, Ludwig Audio, Noir et Blanc, Pol Quadens en Pink Noise. Zij waren verantwoordelijk voor de presentatie van zowat tachtig merken, die in twintig demoruimten voor het publiek beschikbaar waren.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE