Artikelen van fotograaf Robin LooyFWD*HiFi-Dagen, Dag Twee

Gepubliceerd op 26 februari 2014
Auteur: Gastauteur
Radio Kootwijk Robin Looy groep 1In het weekend van de FWD*HiFi-Dagen plaatsten we al een 'achter de schermen'-filmpje van de opbouw op vrijdag en een compilatie van de zaterdag, maar ook de samenvatting van de zondag willen we je niet onthouden. Bij dezen!
lees verder>>

FWD*HiFi-Dagen - een eerste indruk

Gepubliceerd op 22 februari 2014
Auteur: Gastauteur
FWD*HiFi Dagen dag 1
In Radio Kootwijk zijn dit weekend de FWD*HiFi-Dagen, het zal je niet ontgaan zijn. Hierbij alvast een eerste indruk.
lees verder>>

Audio-Time Countdown-kortingen

Gepubliceerd op 3 december 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Hi-Visit Audio-Time 2013De jaarlijkse Countdown-actie bij Audio-Time in Breda is weer van start gegaan: tot en met 31 december 2013 wordt er aardig wat gave hifi (tweedehands of ex-demo) aangeboden, waarbij de kortingen iedere zaterdag toénemen.
lees verder>>

New Music Belgian Hifi Show viert eerste lustrum

Gepubliceerd op 4 oktober 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
New Music 2012 verslagVoor het vijfde achtereenvolgende jaar vindt op zaterdag 5 en zondag 6 oktober de New Music Belgian Hifi Show plaats in Brussel. Conferentieoord Dolce La Hulpe is dat weekend opnieuw toneel van een uitgebreid scala aan hifiapparatuur en allerhande toebehoren.
lees verder>>

Hi-Visit Audio-Time Breda

Gepubliceerd op 20 september 2013
Auteur: René Smit
Hi-Visit Audio-Time 2013Het is woensdagmorgen als ik op weg ben naar Breda voor een afspraak met Erik-Jan Embregts, de drijvende kracht achter Audio-Time. Een aantal jaren geleden bezocht ik de winkel, echter toen nog op het oude adres.
lees verder>>

Virtuele tour Luisterkasteel Stassen Hifi

Gepubliceerd op 20 juli 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Luisterkasteel Stassen Hifi heropendIn mei heropende het luisterkasteel van Stassen Hifi haar deuren, na een periode van verbouwingen en uitbreidingen. De Grand Opening werd uiteraard op feestelijke wijze gevierd - het verslag lees je hier.
lees verder>>

Luisterkasteel Stassen heropend - Verslag in beeld

Gepubliceerd op 29 mei 2013
Auteur: Jochem Geerdink
Luisterkasteel Stassen Hifi heropendNa een flinke renovatie, met daarbij een stuk nieuwbouw, heropende Stassen HiFi afgelopen weekend feestelijk het Palazzo luisterkasteel in Tegelen. Ook HiFi.nl ging maar wat graag in op de uitnodiging van Marcel Stassen om deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen en stuurde de bolide richting Noord-Limburg.
lees verder>>

Introductie avielo helios studio projector bij Stassen Hifi

Gepubliceerd op 28 mei 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
avielo heliosAfgelopen weekend vierde Stassen Hifi de feestelijke opening van het geheel verbouwde Palazzo in Tegelen. Vrijdag en zaterdag waren open voor het publiek, en zondag was er een openingsfeestje voor genodigden en een persconferentie voor de journalisten - waar we morgen meer over willen vertellen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE