Introductie avielo helios studio projector bij Stassen Hifi

Afgelopen weekend vierde Stassen Hifi de feestelijke opening van het geheel verbouwde Palazzo in Tegelen. Vrijdag en zaterdag waren open voor het publiek, en zondag was er een openingsfeestje voor genodigden en een persconferentie voor de journalisten - waar we morgen meer over willen vertellen.

In de geheel verbouwde bioscoopruimte was er namelijk de première van het revolutionaire Auro 3D geluidssysteem, waar we zeker meer over kwijt willen. Auro 3D is een nieuw audioformaat ontworpen om filmgeluid via elf aparte luidsprekers weer te geven; naast de bestaande front, center en achterluidsprekers worden er in dit systeem ook plafondspeakers voor en achter toegevoegd, en een extra speaker in het plafond recht boven de luisteraars - voor extra beleving.

Auro 3D bij Stassen - wordt vervolgd!

 

Avielo helios
De projector die in deze ruimte, een van 21 (!) luisterzalen in het fraaie pand van Stassen, ingezet werd was een primeur op zich: de geheel nieuwe avielo helios studio edition van projectiondesign, het merk dat de eigennaam en de productnamen consequent met kleine letters schrijft. De projector was in Tegelen voor het eerst in actie te zien. Deze uitvoering van de helios is het topmodel van de avielo home cinema-serie van projectiondesign, een 3-chip DLP projector met twee lampen en een uitgebreide keuze in lenzen voor projectie op verschillende afstanden.

Productfoto's: avielo

"Professionals in de wereldwijde filmindustrie vertrouwen reeds in de kwaliteit van projectiondesign projectoren bij de post-productie vanwege de kleur echtheid," zo meldt Bart van Vreedendaal van importeur KlankBart. "Deze projectoren worden gebruikt voor het bewerken van bekende speelfilms. De avielo home cinema-projectoren, zeker die in de ˋMˋ serie, leveren deze zelfde kwaliteit beeld in thuisbioscopen. De kwaliteit die omarmd wordt in de filmindustrie is nu ook beschikbaar voor de consument."Meer informatie over Auro 3D en andere primeurs morgen in ons verslag van het weekend bij Stassen;


EDITORS' CHOICE