NIEUWSAudio-Time

Audio-Time Countdown-kortingen

De jaarlijkse Countdown-actie bij Audio-Time in Breda is weer van start gegaan: tot en met 31 december 2013 wordt er aardig wat gave hifi (tweedehands of ex-demo) aangeboden, waarbij de kortingen iedere zaterdag toénemen. Over Audio-Timing gesproken...

Hoe werkt de Countdown? Heel simpel: via deze link kom je op de Countdown-webpagina waar zowel een lijst voor ex-demo apparatuur als het second hand-overzicht te vinden is. Deze apparatuur kent al hele interessante prijzen, maar er wordt bovendien iedere zaterdagochtend om 10u (tot en met eind december) 5 procent extra korting vanaf gehaald. De truc is dus op het juiste moment te reageren, want alle aangeboden apparatuur is zeer gelimiteerd beschikbaar – in de meeste gevallen beperkt tot één stuks. 

De lijsten (ex-demo & tweedehands) geven al aan hoe het schema van de korting zal verlopen. Je kunt dus zien wat de prijs verderop in de Countdown zal gaan worden, maar misschien is het verstandig niet zo lang te wachten... De webpagina met verdere uitleg en de genoemde productlijsten vind je hier.

Lees ook onze Hi-Visit bij Audio-Time van afgelopen september


EDITORS' CHOICE