Artikelen van fotograaf Rick OldersomFotoverslag fabrieksbezoek Jerry Harvey Audio, high-end in-ears

Gepubliceerd op 24 mei 2018
Auteur: Rick Oldersom
Jerry Harvey AudioDoor mijn hoge interesse in de markt voor high-end in-ears en het feit dat Hifi Solutions het merk ook voert, had ik in het verleden Jerry Harvey Audio eens een mail gestuurd over in-ears. Daaruit is een leuk contact ontstaan met Zac Penrod (Creative Director) en Shawn Bassett (Chief Operations Officer). Toen duidelijk werd dat Florida een van mijn favoriete vakantiebestemmingen is, kreeg ik al snel een uitnodiging om de fabriek te bezoeken wanneer ik in de buurt was. Dat hoef je tegen mij natuurlijk geen twee keer zeggen...
lees verder>>

Fabrieksbezoek Devialet in Parijs - achter de schermen

Gepubliceerd op 1 december 2017
Auteur: René Smit
Devialet fabrieksbezoek 2017Wat doe je als je door Hennie Dolleman van D&D Audio uitgenodigd wordt om samen met een aantal dealers twee dagen naar Devialet in Parijs af te reizen? Die uitnodiging met beide handen aannemen natuurlijk!
lees verder>>

Emondo - Hifi- en AV-meubelen Op Maat

Gepubliceerd op 12 mei 2015
Auteur: Max Delissen
EmondoWe kopen met z’n allen heel wat hifi- en AV-apparatuur. Een beetje installatie bestaat al gauw uit vijf of zes onderdelen, soms iets minder, maar vaak ook veel meer. Televisie erbij, spelcomputer van de kinderen… En waar laten we al die spullen en de bijbehorende wirwar aan kabels? In een AV-meubel natuurlijk! Maar zo natuurlijk is dat echter niet.
lees verder>>

Hifi Solutions: eerste hulp bij MP3

Gepubliceerd op 9 november 2011
Auteur: Gastauteur
Hifi Solutions deel 2Omdat we inmiddels online gegaan zijn met de mooie Special Page van Hifi Solutions, willen we deze Amsterdamse speciaalzaak en haar enthousiaste personeel graag in een zesdelige serie aan onze lezers presenteren. Vandaag publiceren we het tweede deel, waarin schrijver Kees Smallegange spreekt en vooral luistert met de eigenaar en bedrijfsleider van Hifi Solutions, Rick Oldersom. Voor deze editie verlenen zij onontbeerlijke eerste hulp bij het afspelen van MP3`s en andere gedigitaliseerde muziekbestanden.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE