Artikelen van fotograaf Martijn ChelOp bezoek bij Sound United in Californië - waar passie voor audio centraal staat

Gepubliceerd op 26 januari 2019
Auteur: Martijn Chel
Sound United bezoek januari 2019Na de hevige drukte van CES 2019 in Las Vegas zijn we afgereisd naar de westkust van de Verenigde Staten, naar Vista om precies te zijn. Hier is namelijk het hoofdkantoor van Sound United gevestigd, dé plek waar merken als Marantz, Denon, Polk en Definitive Technology hun oorsprong vinden. Althans; tegenwoordig, want Sound United heeft al deze merken in de afgelopen jaren middels acquisities samengevoegd tot een pakket waarmee het de consument voorziet van het beste geluid dat bij de behoeften pas.
lees verder>>

Impressie CES 2019: alles wordt smart en compatibiliteit staat voorop

Gepubliceerd op 19 januari 2019
Auteur: Martijn Chel
CES 2019 impressieCES 2019 is nu echt afgesloten. We hebben vijf dagen in Las Vegas rondgelopen, op zoek naar de mooiste, meest innovatieve en meest interessante producten op het gebied van audio, video, mobile en smarthome. In dit artikel vind je een impressie van onze week op CES 2019.
lees verder>>

FWD Show Awards CES 2019: dit zijn de winnaars

Gepubliceerd op 11 januari 2019
Auteur: Gastauteur
FWD Show Awards CES 2019CES 2019, de grootste show op het gebied van consumentenelektronica, zit er alweer bijna op. Wij waren dit jaar weer van de partij in Las Vegas en hebben een groot aantal mooie en interessante producten voorbij zien komen. De beste producten uit elke productcategorie onderscheiden we met een award.
lees verder>>

Op bezoek bij Bowers & Wilkins - waar de audiobeleving centraal staat

Gepubliceerd op 24 januari 2018
Auteur: Martijn Chel
Fabrieksbezoek Bowers & WilkinsWie aan Bowers & Wilkins denkt, denkt waarschijnlijk aan een levendige historie, een echt Brits merk en stijlvolle luidsprekers die voor een indrukwekkende audiobeleving staan. Nu is dat allemaal waar, maar er zit meer achter dit Britse merk en FWD mocht een kijkje in de fabriek nemen om dit te ervaren.
lees verder>>

Review: Yamaha WXAD-10 mediastreamer met MusicCast

Gepubliceerd op 16 juli 2017
Auteur: Martijn Chel
yamaha-wxad-10-foto-1.jpgYamaha heeft met MusicCast een zelf ontwikkeld en geavanceerd multiroomsysteem met tal van mogelijkheden. Echter, een adapter waarmee je ook je bestaande installatie voorziet van deze mogelijkheden ontbrak nog. Met de WXAD-10, die we in deze review uitgebreid bekijken, komt hier verandering in.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE