Artikelen van fotograaf Harro TillemaHiVisit bij Daudio voor het Daudio M2 muzieksysteem

Gepubliceerd op 15 mei 2022
Auteur: Harro Tillema
Daudio M2_2In het vroege voorjaar van 2022 ontvingen we een uitnodiging van het Nederlandse Daudio om eens te komen luisteren naar een compleet door de fabrikant zelf samengesteld en ingeregeld geluidssysteem. We kennen Daudio en haar creaties inmiddels maar al te goed, dus het kost ons geen moeite om deze uitnodiging met beide handen aan te nemen.
lees verder>>

Introductie Veddan Atom luidsprekersysteem (verslag)

Gepubliceerd op 22 december 2021
Auteur: Harro Tillema
Veddan Atom introductie_10Veddan begint een bekende naam te worden, toch in ieder geval voor lezers van HIFI.NL. We waren inmiddels meermaals welkom bij het audiobedrijf in de Achterhoek, waren aanwezig bij de introductie van die speaker bij Listening Matters in Den Haag, en nodigden het team uit voor een bijdrage aan het Dutch Audio Event. Medio december was het hoofdkwartier in Doetinchem het podium voor de onthulling van de Veddan Atom, waarbij Harro Tillema deze keer de honneurs voor HIFI.NL waarnam.
lees verder>>

Hi-Visit iEar' in Tilburg: update na stevige verbouwing

Gepubliceerd op 10 november 2021
Auteur: Harro Tillema
HiVisit iEar' Tilburg 2021_7Het Tilburgse filiaal van iEar' heeft een omvangrijke verbouwing achter de rug. Een verbouwing waarmee het bedrijf laat zien waar zij denken dat de markt zich naartoe zal bewegen. Het eindresultaat wil iEar' dan ook graag met HIFI.NL delen. We maakten ons op voor een leerzaam bezoek aan het altijd gezellige zuiden.
lees verder>>

Review FiiO M11 Plus Limited: muziekspeler met verzamelwaarde

Gepubliceerd op 31 oktober 2021
Auteur: Harro Tillema
FiiO M11_6In de zomer van 2021 heeft FiiO een gelimiteerde versie van haar hoogwaardige FiiO M11 muziekspeler uitgebracht, de FiiO M11 Plus Ltd. Dit is een speciale speler. Deze gelimiteerde Plus-versie is namelijk uitgerust met een van de laatste batches met DAC chips afkomstig uit de oude AKM fabriek en precies daardoor is de oplage M11 Plus spelers beperkt. Bij HIFI.NL prijzen we ons gelukkig dat we een van de 'laatste der Mohikanen' hebben mogen reviewen.
lees verder>>

Review Davone DSP Series: high-end design luidsprekers met WiSA

Gepubliceerd op 29 oktober 2021
Auteur: Harro Tillema
Davone DSP _1Het Deense luidsprekermerk Davone heeft zich de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van een nieuwe lijn actieve luidsprekers. Deze DSP-modellen van Davone worden sinds begin dit jaar door het in Arnhem gevestigde Wifimedia geleverd in Nederland. HIFI.NL brengt een bezoek aan de speciaalzaak om deze nieuwe aanwinst in haar ruim opgezette Experience Center te beluisteren.
lees verder>>

Review Davone DSP Series: high end WiSA loudspeakers

Gepubliceerd op 29 oktober 2021
Auteur: Harro Tillema
Davone DSP _1In recent years the Danish loudspeaker brand Davone has focused on developing a new line of active loudspeakers. These Davone DSP models are since early 2021 supplied in the Netherlands by the Dutch online retailer Wifimedia. HIFI.NL paid the Wifimedia Experience Center a visit to experience these new additions to its broad and deep product portfolio.
lees verder>>

Review iBasso SR2: premium open-back over-ear hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 24 oktober 2021
Auteur: Harro Tillema
iBasso SR2Nieuw op de Nederlandse markt zijn de hoofdtelefoons van iBasso Audio. Deze worden sinds kort geïmporteerd door Network Media Systems. Van de in de Gelderse hoofdstad gevestigde importeur ontvangen we de iBasso SR2 open back, over ear hoofdtelefoon ter review. Maakt NMS haar goede reputatie op het gebied van headfi ook met dit nieuwe merk waar?
lees verder>>

Hi-Visit Bender hifi Arnhem

Gepubliceerd op 18 oktober 2021
Auteur: Harro Tillema
HiVisit Bender oktober 2021In samenwerking met importeur Viertron brengt HIFI.NL nog maar eens een bezoek aan het gezellige in Arnhem gevestigde Bender hifi. We zijn namelijk uitgenodigd om een door Bender en Viertron geselecteerde set te komen beluisteren. Een set voor veeleisende muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een goed hifi-systeem zonder hierbij financieel overboord te gaan.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE