Artikelen van fotograaf Harro TillemaHi-Visit AudioExpert Castle & Fine Sounds Experience Center

Gepubliceerd op 22 juli 2023
Auteur: Harro Tillema
2023-07-22 HiVisitAudioExpertKasteel_8De afgelopen maanden hebben de Bossche hifi-dealer AudioExpert en importeur Fine Sounds Benelux gezamenlijk voorbereidingen getroffen bij de start van een high-end experience center op het gebied van beeld, geluid en lifestyle. De locatie is uniek! AudioExpert heeft namelijk intrek genomen in het prachtige kasteel van Nederhemert dat dateert uit de vroege 14e eeuw. We werden uitgenodigd om alvast een voorproefje te komen nemen.
lees verder>>

Verslag van een geslaagd Harbeth-event van Sights & Sounds & Mafico

Gepubliceerd op 13 juni 2023
Auteur: Harro Tillema
Harbeth bij Sights & Sounds_4Sights & Sounds, een van Zutphens langst bestaande hifispeciaalzaken, organiseerde in mei een gezellig Harbeth Event in het Koelhuis in Zutphen, samen met importeur Mafico. Een kleinschalig event met een Brits tintje waarbij koffie en heerlijke scones natuurlijk niet mogen ontbreken. We waren erbij!
lees verder>>

Hi-Visit AudioHaven te Arnhem: drijvende kracht achter muziekbeleving

Gepubliceerd op 2 december 2022
Auteur: Harro Tillema
HiVisit AudioHaven_4Een Hi-Visit aan een gloednieuwe audiowinkel, gevestigd in een oude, tot luisterruimte omgebouwde veerpont aan de Arnhemse kade? Yes, please. Deze hifispeciaalzaak, heel treffend 'AudioHaven' geheten, is in het huidige landschap een onderscheidende aanvulling op de vele in een conventioneel winkelpand ondergebrachte audiowinkels in Nederland. Hoog tijd om eens kennis te gaan maken dus.
lees verder>>

HiVisit bij Daudio voor het Daudio M2 muzieksysteem

Gepubliceerd op 15 mei 2022
Auteur: Harro Tillema
Daudio M2_2In het vroege voorjaar van 2022 ontvingen we een uitnodiging van het Nederlandse Daudio om eens te komen luisteren naar een compleet door de fabrikant zelf samengesteld en ingeregeld geluidssysteem. We kennen Daudio en haar creaties inmiddels maar al te goed, dus het kost ons geen moeite om deze uitnodiging met beide handen aan te nemen.
lees verder>>

Introductie Veddan Atom luidsprekersysteem (verslag)

Gepubliceerd op 22 december 2021
Auteur: Harro Tillema
Veddan Atom introductie_10Veddan begint een bekende naam te worden, toch in ieder geval voor lezers van HIFI.NL. We waren inmiddels meermaals welkom bij het audiobedrijf in de Achterhoek, waren aanwezig bij de introductie van die speaker bij Listening Matters in Den Haag, en nodigden het team uit voor een bijdrage aan het Dutch Audio Event. Medio december was het hoofdkwartier in Doetinchem het podium voor de onthulling van de Veddan Atom, waarbij Harro Tillema deze keer de honneurs voor HIFI.NL waarnam.
lees verder>>

Hi-Visit iEar' in Tilburg: update na stevige verbouwing

Gepubliceerd op 10 november 2021
Auteur: Harro Tillema
HiVisit iEar' Tilburg 2021_7Het Tilburgse filiaal van iEar' heeft een omvangrijke verbouwing achter de rug. Een verbouwing waarmee het bedrijf laat zien waar zij denken dat de markt zich naartoe zal bewegen. Het eindresultaat wil iEar' dan ook graag met HIFI.NL delen. We maakten ons op voor een leerzaam bezoek aan het altijd gezellige zuiden.
lees verder>>

Review FiiO M11 Plus Limited: muziekspeler met verzamelwaarde

Gepubliceerd op 31 oktober 2021
Auteur: Harro Tillema
FiiO M11_6In de zomer van 2021 heeft FiiO een gelimiteerde versie van haar hoogwaardige FiiO M11 muziekspeler uitgebracht, de FiiO M11 Plus Ltd. Dit is een speciale speler. Deze gelimiteerde Plus-versie is namelijk uitgerust met een van de laatste batches met DAC chips afkomstig uit de oude AKM fabriek en precies daardoor is de oplage M11 Plus spelers beperkt. Bij HIFI.NL prijzen we ons gelukkig dat we een van de 'laatste der Mohikanen' hebben mogen reviewen.
lees verder>>

Review Davone DSP Series: high-end design luidsprekers met WiSA

Gepubliceerd op 29 oktober 2021
Auteur: Harro Tillema
Davone DSP _1Het Deense luidsprekermerk Davone heeft zich de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van een nieuwe lijn actieve luidsprekers. Deze DSP-modellen van Davone worden sinds begin dit jaar door het in Arnhem gevestigde Wifimedia geleverd in Nederland. HIFI.NL brengt een bezoek aan de speciaalzaak om deze nieuwe aanwinst in haar ruim opgezette Experience Center te beluisteren.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE