Artikelen van Sebastiaan de VriesAudio Top Milaan 2002 (1)

Gepubliceerd op 3 oktober 2002
Auteur: Sebastiaan de Vries
Audio Top Milaan (c) HiFi.nlDe beurs wordt gehouden in het zogenaamde “Centre Congressi Quark hotel” in Milaan. Vergelijkbaar met het VAD concept, maar dan maar liefst vijf etages in totaal! Als ik me niet vergis is dit de 15e Audio top in Milaan.
lees verder>>

Perfect Performer King

Gepubliceerd op 17 juni 2002
Auteur: Sebastiaan de Vries
Perfect Performer King2Een poosje geleden werd ik aangenaam verrast door ex hifi journalist en luidsprekerontwerper Klaas Feenstra. Of ik naar zijn nieuwe luidsprekerlijn wilde luisteren. Dit relatief nieuwe Nederlandse product heeft de naam “the Perfect Performer” gekregen. Natuurlijk een zeer gewaagde naam, want is perfectie überhaupt wel mogelijk in muziekreproductie?
lees verder>>

Linn: Timing, feel en groove!

Gepubliceerd op 30 mei 2002
Auteur: Sebastiaan de Vries
Linn: Timing, feel en groove!2Gek genoeg ontbreekt de naam “Linn” vaak in het bekende rijtje namen van top hifi producten. Ik denk niet dat dat bewust gebeurt, ik zie het er nooit tussen staan.
Toch heeft Linn een eigen solidaire gebruikerskring die, eens voor Linn gekozen, nooit meer anders wil.
lees verder>>

Bas Beluistert Highend 2002

Gepubliceerd op 14 mei 2002
Auteur: Sebastiaan de Vries
Tannoy2Eigenlijk vinden we alle gangbare, (en ook wat onbekende) merken op Highend 2002. Zo’n beurs is een goede kans om in een (of meerdere) dag(en) heel veel te kunnen beluisteren van het aanbod op hifi gebied.
lees verder>>

SACD, bezoek aan Fred Haanebeek van Sony

Gepubliceerd op 6 februari 2002
Auteur: Sebastiaan de Vries
Fred Haanebeek2Fred Haanebeek van Sony Nederland had me het eerste weekend van februari uitgenodigd om te komen luisteren naar een betaalbare SACD multichannel setup. Ik had een gesprek met hem over SACD, en zijn demoset liet me horen dat ook een relatief goedkope SACD set een superieure kwaliteit kan bieden.
lees verder>>

Fritz de With: Less is more

Gepubliceerd op 4 september 2001
Auteur: Sebastiaan de Vries
Fritz de With2Deze keer een Bas Beluistert met een iets ander tintje dan anders. Sebastiaan gaat wat dieper in op de opnametechniek en probeert een link te leggen tussen de studio, het opnameproces en uw highend-set thuis.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE