Artikelen van Robert van de WardtDe Top 10 van...Robert

Gepubliceerd op 4 augustus 2005
Auteur: Robert van de Wardt
De Top 10 van...Robert van der WardtDeze week de Top 10 van hardware auteur Robert van der Wardt. Uit zijn Top 10 blijkt dat Robert met name Jazz en Pop erg weet te waarderen. Verrassend is daarbij het aantal minder bekende namen die Robert tot zijn favorieten rekent.
lees verder>>

Isophon Cortina

Gepubliceerd op 19 mei 2005
Auteur: Robert van de Wardt
Isophon Cortina (c) Xingo

De Cortina is samen met de Corvara (kleiner) en de Cassiano (groter) de jongste telg uit het assortiment. Bij het binnenstappen van de luisterruimte vallen de Cortina’s meteen op, zowel qua kleur als qua vormgeving.

lees verder>>

SEEC Zillion

Gepubliceerd op 17 februari 2005
Auteur: Robert van de Wardt
SEEC ZillionDe wereld van kabels is een slangenkuil. Het is een hele opgave om de juiste match in de installatie te vinden. De afgelopen weken ben ik in de (wurg)greep van de Zillion luidsprekerkabel genomen. Weliswaar adembenemend, maar niet verstikkend.
lees verder>>

Musical Fidelity KW500

Gepubliceerd op 30 september 2004
Auteur: Robert van de Wardt
Musical Fidelity KW500 (c) Xingo (c) Xingo (c) XinHet verhaal gaat dat de grondlegger van Musical Fidelity, Anthony Michaelson, de KW versterkers thuis had staan, maar dat ze simpelweg te groot waren voor zijn huis. Als u vorig jaar de VAD stand van Viertron heeft bezocht weet u dat voor het huisvesten van deze versterkers een stevige fundering een vereiste is.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE