Artikelen van Onno PosthumaLinn brengt de bron tot in de luidspreker

Gepubliceerd op 17 mei 2014
Auteur: Onno Posthuma
Linn Akurate ExaktDat Linn wereldwijd het Akurate Exakt-systeem in de spotlights zet, is niemand ontgaan. Afgelopen weekend deed het Schotse concern in samenwerking met Concerto Audio onze hoofdstad aan. De eerder door ons aangekondigde lancering in Nederland werd druk bezocht. Linn heeft veel te melden en vaardigde hun Territory Development Manager Graeme Urquhart af om liefhebbers, fanatiekelingen en geïnteresseerden de ins- & outs van het nieuwste systeem bij te brengen. 
lees verder>>

Meerkanaals-audiosystemen tijdens Turtle Records-feestje

Gepubliceerd op 11 december 2013
Auteur: Onno Posthuma
dSC presents The Spirit of Turtle RecordsWanneer de Hilversumse Audio-specialist Rhapsody een maand vol demonstraties afsluit met een muzieksessie rond het 15-jarige jubileum van Turtle Records, dan weet audio-minnend Nederland genoeg: er staat iets bijzonders op de agenda. Ook voor Hifi.nl is dit een niet te missen aangelegenheid en dus schoven we aan bij de drukbezochte happening in de mediastad. In de audiowinkel van Harry van Dalen die, zoals een ieder inmiddels wel weet, al meer dan 25 jaar bestaat, was het een drukte van jewelste. Gelukkig was het prima parkeren rond de imposante Gooische Villa die op steenworp afstand van het Mediapark staat.
lees verder>>

Het nieuwe wakker worden – Presentatie Tivoli Audio Albergo+

Gepubliceerd op 21 november 2013
Auteur: Onno Posthuma
Tivoli Audio Albergo+Dat de Albergo+ klokradio van Tivoli op het punt staat om wereldwijd hotel- en slaapkamers te veroveren, is al geruime tijd geen geheim meer. Ook op HiFi.nl viel al te lezen dat deze DAB+-ontvanger het assortiment van het eigenzinnige merk nog verder heeft gecompleteerd.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE