Artikelen van Michel HazenAVI Neutron Mark IV

Gepubliceerd op 13 juli 2006
Auteur: Michel Hazen
AVI Neutron Mark IV (c) XingoIn het Verenigd Koninkrijk heeft de AVI Neutron een ware cultstatus weten te bereiken en diverse prijzen in de wacht weten te slepen. De huidige Neutron is een zogenaamde ‘MkIV’.
lees verder>>

Liefde voor Vinyl

Gepubliceerd op 29 juni 2006
Auteur: Michel Hazen
Origin LiveNiets leuker dan zo af en toe een mooie zwarte schijf uit de dubbele hoes halen, zorgvuldig afborstelen als een raspaard en dan die naald in de groef laten zakken.
lees verder>>

Hoofdtelefoon versterkers

Gepubliceerd op 18 mei 2006
Auteur: Michel Hazen
Musical Fidelity X-Cans V3 en Heed Audio CanAmp (cEerder lieten we al een traan over het verdwijnen van phono voortrappen in versterkers. In dit artikel gaan we in op de stilletjes zeldzaam geworden hoofdtelefoon versterkers.
lees verder>>

Fabrieksbezoek Linn

Gepubliceerd op 6 april 2006
Auteur: Michel Hazen
Linn (c) XingoOf ik het leuk vind om op uitnodiging van Latham audio naar de Linn fabriek in de omgeving van Glasgow mee te gaan vraagt hoofdredacteur Marc Brekelmans. Leuk is niet het woord, fantastisch komt meer in de buurt.
lees verder>>

AVI S21 MI Laboratory Series

Gepubliceerd op 2 februari 2006
Auteur: Michel Hazen
AVI S21 M1De ‘wauw’ factor komt helaas weinig voor in Hifi land. Soms krijg je producten in handen die op zich prima presteren en keurig voldoen aan het verwachtingspatroon. Maar volgens een Amerikaans boek is de ‘wauw’-factor alleen te bereiken door ‘het overtreffen van initiële verwachtingen’.
lees verder>>

Experimenteel Vinyl

Gepubliceerd op 6 oktober 2005
Auteur: Michel Hazen
Oracle subchassisIn mijn vorige verhaal gaf ik al aan dat ik in mijn jeugd een tijdje DJ gespeeld heb. Bakken met vinyl rondzeulend en de woonkamers van onze ouders tijdelijk leeg te roven.
lees verder>>

Meridian G91

Gepubliceerd op 15 september 2005
Auteur: Michel Hazen
Meridian G91 surround controller  (c) XingoIn het Engels is de uitdrukking “Jack of all trades and master of none” vergelijkbaar met het Nederlandse “Van alles iets en van niets alles”. Dat het ook anders kan bewijst de Meridian G91.
lees verder>>

De Top 10 van...Michel

Gepubliceerd op 25 augustus 2005
Auteur: Michel Hazen
De Top 10 van Michel HazenDe muziek- en film collectie van Michel Hazen is behoorlijk breed: van klassiek tot rock en van cult films tot gelikte hollywood SF producties. Zijn muzikale voorkeur gaat uit naar fusion, acid jazz en smooth jazz ...
lees verder>>

EDITORS' CHOICE