Artikelen van Arold RoestenburgSurrounded - publicatie week 50

Gepubliceerd op 9 december 2004
Auteur: Arold Roestenburg
SurroundedSoms lijkt het erop dat je niet meer meetelt als je geen “Surround-installatie” in je huiskamer hebt staan. In de goedkopere prijsklassen is het zelfs nagenoeg onmogelijk om nog een gewoon stereosetje te kopen. Surround is iets wat je moet hebben, ongeacht de kwaliteit daarvan.
lees verder>>

Yahoo in offline handel

Gepubliceerd op 15 september 2004
Auteur: Arold Roestenburg
YahooYahoo koopt voor 160 miljoen dollar downloadsite Musicmatch, en verbindt het Yahoo-merk aan handel in elektronica. Met de overname schuift Yahoo in een directe concurrentiepositie met Apples iTunes, RealNetworks` en Microsofts muziekwinkels op internet. Yahoo probeert zich ook buiten de webwereld te tillen. Volgens inmiddels bevestigde geruchten gaat Yahoo zijn merknaam in licentie verkopen aan elektronciafabrikanten.
lees verder>>

HiFi.nl artikelen week 37

Gepubliceerd op 9 september 2004
Auteur: Arold Roestenburg
HiFi.nl de publicaties van week 37

Elke week publiceert HiFi.nl een forse hoeveelheid artikelen, recensies, Hi-Visits, nieuwsitems, showverslagen en meer. Als u deze artikelen zou uitprinten en en hier maandelijks een stapeltje van maakt, dan ontstaat opeens een lijvig tijdschrift. Een actueel, uitgebreid - en niet te vergeten gratis - tijdschrift. Leest u verder voor een overzicht van de meest recente artikelen van de redactie van HiFi.nl.

lees verder>>

Dynaudio Audience 72SE

Gepubliceerd op 5 september 2004
Auteur: Arold Roestenburg
Dynaudio Audience 72SEDynaudio heeft een naam hoog te houden op het gebied van "special editions". Voor het eerst zal Dynaudio ook een vloerstaande  luidspreker in een SE versie op de markt brengen, de Dynaudio Audience 72SE.
lees verder>>

RAF Hilversum

Gepubliceerd op 24 juni 2004
Auteur: Arold Roestenburg

Toekomstvisie

Gepubliceerd op 19 mei 2004
Auteur: Arold Roestenburg
Toekomstvisie (c) XingoHet is en blijft altijd de vraag wat de toekomst ons gaat brengen. Veel mensen laten van een onzekere toekomst het wel of niet kopen van een apparaat afhangen. "Misschien breekt dat nieuwe formaat binnenkort toch door, zit ik met een verouderd model!", is in een winkel dan ook een vaak gehoord argument om iets niet te kopen. Vaak bedenken we ons als consument niet eens of we wel behoefte hebben aan "het nieuwste van het nieuwste".
lees verder>>

Rondgang Engels Luistershow 2004 - 1

Gepubliceerd op 29 maart 2004
Auteur: Arold Roestenburg
Een eerste rondgang op de Engels Luistershow 2004: Dynamic Solutions Vinyl van STS en Technicom/Festina Analogue, Audio Hermes, Experienced Audio, Hans van der Put, Dimex en HSV.
lees verder>>

SIM2 gaat helemaal HDMI

Gepubliceerd op 15 maart 2004
Auteur: Arold Roestenburg
SIM2 DominoSIM2, specialist in DLP-projectoren voor Home Theatre, kondigt een hoogwaardige feature aan: een HDMI-aansluiting, in zowel de Grand Cinema als de Domino lijn. SIM2 is, tot nu toe, de enige fabrikant die zijn hele DLP-gamma gaat voorzien van een HDMI ingang.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE