ARTIKEL

Analogue Audio, More Music

AudioPaul | 26 oktober 2003

VAD Show 2003

Ik blijf nog even bij Analogue Audio Productions en werp een bewonderende blik op de prototypes van een Audio Analogue draaitafel en (blauwe) toonarm.

VAD Show 2003

Een rijtje om hebberig van te worden: van voren naar achteren zie je achtereenvolgens de Nottingham Analogue Interspace, Space, Hyperspace en Anna Log.

VAD Show 2003

Mooier dan mooier, dit topmodel van Nottingham Analogue; de Anna Log.

More Music

VAD Show 2003

Ik besluit deze impressie met een bezoek aan de luisterruimte van More Music. Hier stond een set opgesteld met de nieuwe Avalon Ascendent, via MIT bekabeling aangestuurd door een Spectral DMC30SL eindversterker.

VAD Show 2003

In het audiorack van Finite Elemente zie je de rest van deze topset; Spectral DMA-150II voorversterker en de DCS Verdi cd-transport/Elgar Plus DA-converter en Purcell digital upsampler topklasse cd-combinatie. Deze set zette een enorme stage neer, de laagweergave vond ik echter in deze luisterruimte wat minder uit de verf komen.

Noot van de redactie:
Deze AudioPaul Beluistert is exclusief geschreven door AudioPaul voor HiFi.nl en wordt daarnaast ook gepubliceerd op AudioPaul`s eigen website: www.audiopaul.nl.


EDITORS' CHOICE