ARTIKEL

Trade Time, Music Matters, Transform Audio

AudioPaul | 26 oktober 2003

Trade-time

VAD Show 2003

Bij Trade-time heb ik geruime tijd geluisterd naar de "Spirit" set van Red Rose, het nieuwe merk van Mark Levinson, en het Chinese merk Shanling. Op de foto zie je de Red Rose Spirit versterker, de Shanling CD A12 cd-speler en de Red Rose Spirit LS1 speakers. Deze set zette een groots beeld neer met een mooi diep en strak laag. Deze set zette een groots beeld neer met een mooi diep en strak laag.

VAD Show 2003

Het blijft iedere keer weer een genot om naar te kijken, de Shanling SP80 monoblokken, die 50 Watt per kant leveren en de CD-T100 CD speler met HDCD-decoder.

VAD Show 2003

En tot slot bij importeur Time-Trade; links op de foto de nieuwe zeer fraai gebouwde Shanling SLM A40 MK2, 2 x 50 Watt Klasse A en ingebouwde DAC. Daarnaast staan twee Red Rose versterkers, bovenop de 100 Watt leverende Passion en onderop de 200 Watt krachtige Affirmation.

Music Matters

VAD Show 2003

De draaitafel is weer helemaal terug op de VAD-show 2003. Bij Music Matters waren deze prachtige Amazon draaitafels te bewonderen. Van voren naar achteren zie je de Model One, Two en Three.

Transform Audio 

VAD Show 2003

Bij Transform Audio heb ik genoten van de fantastische set, bestaande uit de Perreaux Reference SM6P voorversterker en 350P eindversterker. Als bron fungeerde de Perreaux Reference CD1 cd-speler en samen met de Von Schweikert VR4SE speakers werd hier een muziekpresentatie van grote klasse neergezet!


EDITORS' CHOICE