ARTIKEL

Dynamic Solutions, HiFi Conseil Presige

AudioPaul | 26 oktober 2003

Dynamic Solutions

VAD Show 2003

Op de stand van Dynamic Solutions trof ik de apparatuur van Hovland aan, aangesloten op Master Three speakers. Als bron kon je hier tevergeefs zoeken naar een cd-speler, een Basis 2500 draaitafel met Graham arm + bekabeling heeft de gehele show als "basis" gediend.

Rick Paap, de importeur, vertelt me dat hij slechts enkele dagen vóór de VAD-show het Amerikaanse merk Hovland in het assortiment heeft opgenomen en dat de reacties tijdens de bezoekersdagen zeer enthousiast waren.

VAD Show 2003

In de set wordt gebruikt gemaakt van de HP100 buizenvoorversterker en de Radia eindversterker, werkelijk schitterend om te zien. Ook de bekabeling in deze set is van Hovland. Ik nam ruim de tijd om te luisteren en net als vorig jaar op de VAD, tijdens de indrukwekkende demo met Master Slamm, Gamut versterking en Basis draaitafel, is me dat opnieuw uitstekend bevallen. Ook de veel kleinere Master Three trakteert je op natuurgetrouwe weergave en een royale stage.

VAD Show 2003

En tot slot bij Dynamic Solutions een plaatje van de Master Slamm in haar definitieve vorm. Het externe scheidingsfilter heeft een iets compactere behuizing gekregen, de kast is nu rondom gefineerd en prachtig afgewerkt met blanke lak.

Hifi-Conseil Prestige

VAD Show 2003

Hifi-Conseil Prestige, een Belgisch importeur. Op de foto zie je o.a. speakers van Loth en apparatuur van Consonance en Audiosynthesis.


EDITORS' CHOICE