Artikelen van AudioPaulSherryBaby

Gepubliceerd op 20 augustus 2009
Auteur: AudioPaul
SherryBabySherry Swanson is een jonge vrouw die vervroegd de gevangenis verlaat. Ze gaat onder strikte controle van de reclassering naar een opvanghuis, maar heeft slechts één doel: het contact met haar dochtertje herstellen. Maggie Gyllenhaal brengt op indrukwekkende wijze het complex persoon tot leven, wat maakt dat deze kleine productie ondanks een op het eerste gezicht niet zeer origineel verhaal veel indruk maakt.
lees verder>>

The Flip in Nederland

Gepubliceerd op 2 april 2009
Auteur: AudioPaul
The FlipIn Amerika is het een grote rage. De New York Times noemde de gadget al een van de meest significante rages van dit jaar. The Flip. Een mini camera. En nu ook te koop in Nederland.
lees verder>>

Wannahaves nieuws: Samsung touchscreen LCD

Gepubliceerd op 17 februari 2009
Auteur: AudioPaul
Samsung Touchscreen LCD CES 2009Tijdens de CES 2009 presenteerde Samsung een aantal opvallende nieuwe producten. Een groot scherm met futuristische eigenschappen viel daarbij wel erg op. Genoeg aanleiding om het Samsung touchscreen van dichterbij te bekijken.
lees verder>>

Samsung Business Beamers

Gepubliceerd op 27 januari 2009
Auteur: AudioPaul
Samsung SP-L300 en SP-D300BSamsung heeft voor elke presentatie de beste oplossingen met een line-up compacte designprojectors. De Samsung SP-L300, SP-L250, SP-L200, SP-D300B en SP-D400S laten haarscherpe presentaties zien in levensechte kleuren. Deze muisstille projectors hebben hoge beeldresoluties en contrastratio’s. Door het gestileerde uiterlijk van deze projectors wordt elk kantoor een design office.
lees verder>>

Prijswinnaar bekend NAD Viso 2

Gepubliceerd op 3 december 2008
Auteur: AudioPaul
NAD VISODoor middel van een vorige maand gehouden prijsvraag stelde Audio TV Centrum in samenwerking met AND Benelux een NAD Viso 2 beschikbaar.
lees verder>>

Nieuwe prijzen Wilson Benesch

Gepubliceerd op 1 december 2008
Auteur: AudioPaul
Wilson BeneschWegens aanhoudende zwakte van de Britse Pond Sterling ten opzichte van de Euro heeft Audio Excellence besloten de prijzen voor alle Wilson Benesch producten in Nederland en België per direct te verlagen. Prijsverlagingen kunnen oplopen tot wel 15% waardoor het bezit van een set Wilson Benesch luidsprekers wel heel dichtbij komt.
lees verder>>

Nordost Odin introductie in Nederland

Gepubliceerd op 27 november 2008
Auteur: AudioPaul
Nordost OdinIn samenwerking met Hifinesse presenteert Concerto Audio op 5, 6 en 7 december een unieke hifishow in Amsterdam. Op deze show zal de top van de Nordost lijn voor het eerst te beluisteren zijn in Nederland.
lees verder>>

Helft van de wereldwijd verkochte tv`s is lcd-toestel

Gepubliceerd op 26 november 2008
Auteur: AudioPaul
Sony Bravia W4000Volgens onderzoeksfirma Displaysearch zijn er in het derde kwartaal van dit jaar 53,5 miljoen tv`s aan de man gebracht. Iets meer dan de helft hiervan waren lcd-tv`s, een toename van 30 procent ten opzichte van vorig jaar.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE