REVIEWSony

Panellid Chris Zijtveld - HT-XT3 & SRS-X77

“Bij mij thuis zijn de HT-XT3 sounbar en de SRS-X77 bluetooth speaker geleverd en geïnstalleerd. Ik heb momenteel een vrij simpele set in de woonkamer: een tv met twee satelliet speakers en een subwoofer. Daarnaast heb ik nog een budget geluid set, waarvan het geluid nog wel wat beter kan, om het zo maar te zeggen.Bij de Sony set heb ik gelijk de app op mijn Sony mobieltje gezet en ben ik het geluid gaan testen via Spotify en TuneIn Radio. Ik heb mp3-bestanden afgespeeld, maar ook FLAC-bestanden en ook het tv-geluid heb ik getest. In eerste instantie kreeg ik de koppeling van de twee speakersystemen niet voor elkaar, maar na de deskundige medewerking van Mediamarkt werkte het goed.

Ik heb de speakers in een L-vormige woonkamer staan en heb wat geëxperimenteerd met de opstelling. Ze staan nu meer in de hoeken en komt het geluid wel ten goede. Ik heb het ook in andere vertrekken geprobeerd en dat was ook oké. Dat samenwerken tussen die twee speakersystemen gaat heel leuk.

Die SongPal app van Sony vind ik erg goed. En het werkt simpel, vind ik ook een plus. Ik vind het geluid best goed. Ik weet nog niet of dit het perfecte systeem voor in mijn huis is. Voor afzonderlijke vertrekken hoef ik niet perse Multi-room te hebben. Maar voor in de open woonkamer werk het voor mij wel.”

Winaar
Bekijk volgende week het videoverslag met de winaar van de Test 't Thuis op HiFi.nl. 


EDITORS' CHOICE