NIEUWS

Wat te verwachten?


Thomas van den Bossche | 15 mei 2014

Een collectie professionele camera’s en objectieven  waar zelfs Peter Jackson geen ‘neen’ tegen zegt, statieven in alle vormen en soorten, meerdere microfoontjes, laptops, iPads en Bluetooth-toetsenborden: het is allemaal – samen met ons team – onderweg naar München. Om maar te zeggen: we zijn er klaar voor. 

Want hoewel het high-end wereldje niet bekend staat om z’n razendsnelle evolutie, blijkt dat er dit jaar wel degelijk heel wat moois staat te gebeuren. Zo komen er een paar figuren uit België de nieuwe Auro 3D-surroundtechnologie lanceren, en zou übermerk TAD zowaar een goedkopere – lees: jij en ik kunnen ‘m nog steeds geheid niet betalen - luidspreker voorstellen.

Verder kregen we informatie doorgespeeld over een revolutionair hifi/home theater systeem met nagenoeg onzichtbare luidsprekers en een uitermate eenvoudige bedieningsinterface – eerst zien, dan geloven –, en komt een Deens luidspreker merk dat met een D begint – op straffe van executie door een vuurpeleton-dat-van-wanten-weet mochten we er niets op voorhand over zeggen – met een knap nieuw luidsprekersysteem dat verder gaat waar de Xeo-speakers het voor bekeken hielden.

En herlanceert Philips de goede oude analoge cassette. Toegegeven : dat laatste hebben we een beetje verzonnen. Maar zonder gekheid, we kunnen ons wel aan één en ander verwachten de komende dagen. Stay tuned!

Volg alle nieuws dat we van de High End-beurs in München brengen op onze special-pagina. Klik hier om hem te bekijken.

EDITORS' CHOICE