ARTIKELRhapsody

Slotakkoord

Jan de Jeu | 26 april 2013

Wanneer ik even later in mijn auto op weg naar huis rijd, begin ik me dan al te realiseren dat dit waarschijnlijk een heel ander verhaal geworden is dan de lezer aan het begin wellicht verwachtte te zullen gaan lezen. Dat kan ik me goed voorstellen - het is een veel rijker verhaal geworden...

Het Rhapsody uit de beginjaren bestaat namelijk nog steeds. Nog altijd is het een winkel die toonaangevend en richtinggevend is in het Nederlandse high end-landschap. Met Harry en Michael die in de loop der jaren alleen nog maar meer kennis en ervaring hebben toegevoegd aan hun toch al indrukwekkende kwaliteiten. Met een productenpakket dat niet uitsluitend tweekanaals- maar ook meerkanaals-audio en home theater oplossingen omvat. En meer.

Een opstelling met Magico en Pass Labs, najaar 2012

Voortkomend uit de veranderde wijze waarop Harry de laatste jaren in het leven staat wordt de consument nu namelijk benaderd op een wijze die uniek is in de Nederlandse High End wereld. Op alle mogelijke manieren, en via invalshoeken die vergelijkbare winkels niet bieden, wordt de consument begeleid in een proces dat uiteindelijk moet leiden tot één doel waaraan alle andere doelen ondergeschikt zijn. Het ervaren van het in volledige overgave genieten van muziek. In een tijd van crisis, waarin de gehele audio-wereld behoorlijk onder druk staat, is het een verademing om bij een dealer te komen waar dat genieten het als doel zo nadrukkelijk gewonnen heeft van het commerciële.

Kijk ook eens op de Special van Rhapsody


EDITORS' CHOICE