(Gesponsord artikel)HI-VISITVogel`s

Allround oplossingen voor thuis

Consumenten kunnen op www.flatscreenfitter.com terecht om te zien welk ophangsysteem het beste bij hun tv past. Uiteraard demonstreren de deskundigen van Havoned ook graag de mogelijkheden van Vogel’s in de showroom. Draaien, kantelen, een ingebouwde waterpas om het de doe-het-zelvers makkelijker te maken. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Vogel’s heeft er een oplossing voor. "Alle ophangsystemen zijn TÜV-gecertificeerd. Het enige dat we niet zelf in de hand hebben, is de kwaliteit van de muur bij mensen thuis. Mocht deze echt niet goed genoeg zijn, dan voorziet Vogel’s met een vloerstandaard in een prima alternatief.”

Hifi uit de muur
Met Jamo beschikt Havoned over een allround assortiment speakers. Wat te denken van het paradepaardje van dit Deense merk, de klankkastloze R909? Of een brute woofer uit de Concert-serie? Ook de Studio-serie mag er zijn, vooral vanwege de unieke manier waarop Jamo hiermee een prachtig geluid combineert met een in verhouding verrassend lage prijs.

“We distribueren Jamo exclusief in de Benelux”, vertelt Van Ginkel. “Die keuze is niet zomaar tot stand gekomen. We gaan voor A-merken die behalve in kwaliteit ook goed omgaan met garantie en service. Natuurlijk moet de vormgeving ook top zijn, dat is gewoon onderdeel van de Havoned-filosofie. Nee, we verkopen zelf geen versterkers of cd/dvd-spelers, al stellen we soms met partnerleveranciers een complete set samen voor een speciale aanbieding.”

In de showroom bevinden zich verschillende ruimtes waar klanten rustig kunnen luisteren welke speaker het beste bij hun smaak past. Ook laat Van Ginkel een wall of sound zien. Letterlijk, want in de showroom staat een mdf-muur waar een tiental Jamo-speakers is ingebouwd, terwijl in het midden ruimte is gemaakt voor een cd-speler en flatscreen. “In Amerika is het heel normaal om je flatscreen en boxen in de muur te integreren”, zegt Van Ginkel. “In Nederland vindt deze toepassing maar mondjesmaat plaats. Dat heeft ook wel een beetje te maken met de manier waarop onze huizen gebouwd zijn, je treft hier zelden een houten tussenmuur aan."

"Het zijn dan ook voornamelijk architecten die zich met exclusieve projecten aan zo’n wand wagen. Jammer, want voor het geld hoef je het niet te laten. En ook niet voor het geluid. Met een beetje handigheid kun je zelf zo’n luisterwand creëren zonder meteen in ‘Help, mijn man is klusser’ te belanden.”

Klik op de foto voor een 360 graden-indruk!

Kijk ook eens op de Specials van Havoned en Vogel`s 

MERK

EDITORS' CHOICE