(Gesponsord artikel)HI-VISITVogel`s

Hi-Visit Havoned

Havoned is één van de grootste importeurs van audio/video accessoires in Nederland. Het bedrijf verkoopt merken als Vogel’s, Aldenkamp, Dagetti, Jamo, Projecta en Tangent.

Een breed aanbod, maar met een duidelijke rode draad: kwaliteit waarin design met functionaliteit wordt gecombineerd. Consumenten zijn van harte welkom om zich in de vernieuwde showroom te laten inspireren, en via de fotografie in deze Hi-Visit krijg je al een hele goede indruk van het aanbod en de presentatie.

Havoned ligt op een klein industrieterrein vlak buiten de kern van Putten. Het laatste deel van de autorit leidt door een open weidelandschap. Een leuke omgeving voor een drive-in cinema die in de jaren vijftig zo populair was in de V.S. Jammer dat ons klimaat zich er niet voor leent. Zeker vandaag niet: het regent en dan is het ook nog eens te koud voor begin mei.

Gelukkig zijn de parkeerplaatsen vlakbij de ingang. Snel naar binnen, waar Gotye’s hit ‘Somebody that I used to know’ door de showroom knalt. Verrassend genoeg komt het geluid uit één van de hippe tafelradiootjes, de R2 uit de Future Line van Scansonic. “Een aantal modellen van Scansonic is zelfs spat- en stofproof”, zegt productmanager Peter van Ginkel. “Ideaal voor op het strand. Alleen moet het weer dan wel meewerken, lacht hij.”

Huismerken
Havoned is één van de grootste importeurs van audio/video accessoires in Nederland. Het bedrijf levert zijn merken aan diverse meubelzaken en aan bijna alle elektronicazaken in Nederland, waaronder de bekende ketens. Er werken zo’n dertig mensen bij Havoned, dat met een oppervlakte van 1400 vierkante meter beschikt over de grootste showroom van de Benelux op het gebied van meubels en plaatsingssystemen voor audio en tv. “Winkeliers beschikken vaak niet over voldoende ruimte om alle mogelijke modellen te laten zien”, zegt Van Ginkel. “Maar juist met tv-meubels wil de consument zich kritisch oriënteren." 

Klik op de foto voor een 360 graden-indruk!

Een tv-meubel is meestal pas het laatste dat aangeschaft wordt, het moet passen in de woonsfeer die een consument al gecreëerd heeft. Al kun je online een catalogus doorbladeren, toch voelen mensen zich er prettiger bij om een keuze te maken na een bezichtiging. Dus sturen dealers de consument vaak naar ons toe: hier staan zo’n beetje alle modellen van onze huismerken Aldenkamp en Dagetti.”

De rondleiding door de showroom is indrukwekkend. Er is zoveel mogelijk. En dan te bedenken dat niet eens alle mogelijk kleuren en maten van de tv-meubelen worden gepresenteerd. “Wij adviseren mensen graag bij hun keuzes”, lacht Van Ginkel. “Soms komen ze binnen met een uitgetekende indeling van hun woonkamer, waarin een tv-meubel precies tot op de centimeter moet passen. Dat lukt meestal wel, maar soms past een klant na enig rondkijken en advies zijn tekening toch maar aan.”

MERK

EDITORS' CHOICE