NIEUWSQobuz

Qobuz: De volledige ervaring

Jasper Mijwaard | 14 augustus 2016 | Qobuz | Importeur: Qobuz

Qobuzism

En daarover gesproken… Naast de custom playlists en persoonlijke aanbevelingen is er nóg een erg interessante tool voor het ontdekken van nieuwe muziek: de Qobuzism award.

Deze prestigieuze award wordt maandelijks uitgereikt aan een artiest die het volgens Qobuz verdiend heeft. Zie het als een soort goed doordachte kwaliteitsstempel. Alleen relatief nieuwe artiesten die een eerste of tweede album uitbrengen (die in hi-res beschikbaar moet zijn) komen in aanmerking zodat je als luisteraar verzekerd bent van écht nieuwe muziek. Qua genre is het ook elke maand weer een verrassing: van klassiek tot electro en van soul tot alternative, alles komt voorbij.

Een goed voorbeeld van een winnares is bijvoorbeeld Lianne La Havas, die in september 2015 won,  of het album Conversations van Quentin & Guillemain, dat deze maand de award binnensleepte. Alle winnaars kun je hier vinden.

De volledige ervaring

Heb je besloten om Qobuz zelf te willen ervaren, maar is het Sublime abonnement iets te duur om mee te beginnen? Dan hebben we nog een toffe actie voor jou als HiFi.nl-lezer! Als je op deze pagina de code 'QOBUZNL' invoert kun je Qobuz HiFi een volledige maand gratis gebruiken. Have fun! Uiteindelijk kan tenslotte alleen jij bepalen of het je bevalt. 

MERK

EDITORS' CHOICE