Plannen voor de toekomst

Ook bij de officiële opening van de winkel, die qua inrichting vrijwel identiek is aan de flagship store in Amsterdam en de vorige maand geopende vestiging in Hilversum, is er aandacht voor de bijzondere samenwerking tussen Kytopia en Hi-Fi Klubben.

Al is de collaboratie volgens Svend Erik Kristensen (foto onder) van Hi-Fi Klubben eigenlijk net zo logisch als dat er water uit de kraan komt. “In Scandinavië hadden we al veel goede ervaringen opgedaan met samenwerkingen met bekende artiesten”, zegt de grote baas. “Dus toen we besloten ons ook in Nederland te vestigen, hebben we eens rondvraag gedaan naar de meest gepassioneerde Nederlandse artiesten. Dat was Kyteman. Al moesten we wel wat moeite doen hem over te halen.”

“In eerste instantie is Hi-Fi Klubben natuurlijk een winkelketen”, vult een aanvankelijk huiverige Benders aan. “Maar wat mij tijdens die gesprekken vooral aantrok, is de gedachte erachter. De spirit van Hi-Fi Klubben komt overeen met die van mijzelf. Dus ben ik deze eerste, en vermoedelijk ook laatste, inhoudelijke samenwerking aangegaan.” We houden het uiteraard in de gaten.

Een door Kyteman gesigneerd setje Scandyna's

Kijk ook eens op de Hi-Fi Klubben Special


EDITORS' CHOICE