Bluetooth, AirPlay en Spotify Connect: qua streaming zijn er voorts mogelijkheden genoeg. Voor laatstgenoemden dien je de Zeppelin Wireless te verbinden met je netwerk, via ethernkabel of WiFi. Met een iPhone of iPad (waarop iOS 8 of hoger staat) is die verbinding zeer gemakkelijk: je iDevice neemt automatisch waar dat er een nieuwe AirPlay-speler in de omgeving is. Voor Android-toestellen is er het stappenplan van de app van Bowers & Wilkins.
AirPlay streamt muziek in lossless cd-kwaliteit, bij Spotify luister je naar lossy MP3 of Ogg Vorbis in 320 Kbps. Bluetooth is de derde optie, interessant voor muziek op plaatsen waar geen netwerk is. Of wanneer je bijvoorbeeld de muziek van een bezoeker weer wil kunnen geven, zonder de dan toch wel omslachtige netwerkverbinding te leggen. Naast het naamplaatje van het merk op de voorzijde van de speaker vind je een subtiel Bluetooth-knopje. Een geluidssignaal zal aangeven dat de Zeppelin kan gekoppeld worden, een tweede audiosignaal bevestigt dat een koppeling gelukt is.
Er is voor de nieuwe generatie Zeppelins voorzien in ondersteuning voor SBC (de standaardcodec), het betere AAC (gebruikt door Apple-apparaten) én aptX (een hoogwaardigere codec die bij steeds meer Android-apparaten te vinden is). Bij het testen valt vervolgens op dat dat de speaker ook als DLNA-speler verschijnt in streaming apps als BubblePnP, maar officieel kan je de speaker via deze weg niet aansturen en in de praktijk lukte het ook niet. DLNA is ongetwijfeld een 'lastige' en minder gebruikersvriendelijke technologie vergeleken met Airplay en Bluetooth, maar zou het in theorie mogelijk hebben gemaakt om hi-resbestanden bij de DAC van de Zeppelin Wireless te krijgen.Â