(Gesponsord artikel)ARTIKELStassen Hifi

Het resultaat

Redactie HiFi.nl | 01 januari 2014 | Quadral
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 27 december 2013

"Het resultaat is verrassend goed: meer dan voldoende power (2 x 200 Watt aan 8 Ohm), een ontspannen geluid met veel lucht en een mooie plaatsing. Alle details zijn met gemak te horen en klinken zeer natuurgetrouw. De gekozen bekabeling helpt daar zeker een handje in mee."

"De Quadrals geven in combinatie met de TEAC AI-3000 versterker zelfs op extreem hoge volumes geen krimp. Dit is een set waarmee zowel heel ontspannen klassieke muziek beluisterd kan worden, alsook een feestje georganiseerd kan worden waarbij de DJ zijn PA met alle zekerheid thuis kan laten..."

De luisterruimte bij Stassen Hifi biedt bovendien de mogelijkheid om alle genres muziek op alle gewenste geluidsniveaus af te spelen. Daar hebben we dan ook met veel plezier gebruik van gemaakt. Even geen buren om rekening mee te hoeven houden…

De set is nog de hele maand januari bij Stassen Hifi in Tegelen te beluisteren. Het kasteel is prachtig verbouwd en gemoderniseerd. Daarmee staat de set in de juiste omgeving, en met de juiste entourage te spelen. Ga gerust eens langs voor een bak koffie en een stuk advies, en geniet van deze mooie set. Misschien een aparte combi, maar het resultaat staat als een huis en mag er zijn!

Je kunt deze gave high end-opstelling zelf gaan beluisteren, in het Palazzo luisterkasteel van Stassen Hifi, Grotestraat 23 in Tegelen (bij Venlo). Voor meer informatie kun je terecht op de website, het YouTube-kanaalTwitter & Facebook, en natuurlijk bij ons verslag van het eerdere showweekend. Voor 'Everything Onkyo' verwijzen we je graag naar de HiFi.nl Special.


EDITORS' CHOICE